ekonomibloggar.nu

onsdag, mars 30, 2011

"Få Snurr På Din Blogg" Med Hjälp Av Snurra.se


Igår så tipsade jag om tjänsten Viraltrafik och idag skulle jag vilja framhäva en liknande tjänst där du kan få en hel del gratis besökare till din blogg/hemsida hyfsat snabbt. Tjänsten jag talar om är Snurra.se.

Vad Är Snurra För Något?

Snurra.se hjälper helt enkelt alla bloggare som vill ha fler besökare till sin blogg helt gratis. Det går ungefär till såhär:

1. Först måste du skicka in en förfrågan till Snurra.se om att få ha med din blogg. Du skriver då in din E-Post och bloggadress. När Snurra har granskat din blogg så återkommer dom med besked om du är godkänd eller ej.

2. Du kommer sedan att behöva lägga upp en widget på din egen blogg där det kommer att visas inlägg från andra personers bloggar.

3. När du sedan visar widgeten, det vill säga inläggen för dina läsare, så kommer dina blogginlägg att visas på andras bloggar! De gör alltså reklam för din blogg gratis medans du gör reklam för deras blogg gratis.

4. Väljer till exempel någon av dina läsare att klicka på inläggen som du visar inuti widgeten så kommer ett nytt fönster att öppnas. Detta är rätt viktigt då "din" läsare kommer att stanna kvar på din blogg medans han eller hon samtidigt kan läsa något intressant på någon annans blogg.

5. Detta är ett oerhört enkelt sätt för att få några hundra om inte tusentals nya besökare till din blogg. Skriver du bra inlägg med bra titlar så kommer säkerligen många att vara intresserade av att klicka på dina inlägg...

Klicka Här För Att Bli Medlem Hos Snurra.se Och "Få Snurr På Din Blogg Idag"

2 kommentarer:

  1. Tack för en kanonblogg! Jag läser den med stort intresse och tackar för alla goda tips! Jag har nu blivit godkänd hos snurra och lagt up min widget.
    Mvh

    SvaraRadera
  2. Kul att höra att min blogg är uppskattad :)

    Kul att du ska testa snurra. Själv har jag inte fått något mail om att jag har blivit godkänd men med tanke på att min blogg har innehållit malware så får jag nog göra om det.

    SvaraRadera