ekonomibloggar.nu

söndag, mars 20, 2011

Gserp - Testa Din Placering I Google

Har du någon gång konstruerat en ny webbsida? Då tror jag säkerligen att du vill testa din placering i google för att se var just din sida ligger placerad?

Du har säkert gjort som andra, suttit och sökt på olika sökord i google och bläddrat igenom sida efter sida för att hitta din egen hemsida någonstans? Detta är rätt så tidskrävande och rent ut sagt förbaskat tråkigt!

Men... Med verktyget Gserp behöver du inte längre sitta och söka efter dina placeringar manuellt längre. Nu kan man enkelt skriva in webbsidans URL och sedan skriva in sökordet/sökfrasen man vill testa sin placering för. På bara några sekunder så kommer du att få reda på var din sida ligger för ditt specifika sökord.


Bra Att Veta Om Gserp

Gserp, eller google SERP som det egentligen står för letar automatiskt igenom de 200 första resultaten på google.se och försöker lokalisera din sida. Finns den inte med så får du veta detta men om den däremot finns men kan det se ut såhär:


Detta exempel är för en av mina webbsidor som jag har skapat och där innehar jag just nu en fjärdeplacering. Det tog mindre än 5 sekunder för att få reda på detta med hjälp av Gserp :)

Det är inte bara sökplaceringar som man kan testa med Gserp. Det går även utmärkt att testa sin pagerank snabbt och enkelt.

Men önskar du att checka din pagerank så rekommenderar jag inte detta verktyg. Har märkt att resultaten man får inte riktigt stämmer alltid. Jag hade pagerank 2 på en av mina sidor men med Gserp pagerank fick jag 5 ;) Lite galet...

Här rekommenderar jag Google PageRank Checker som alltid levererar perfekta resultat och även då korrekta.

Sammanfattning

Vill du Läsa Mer Om Gserp? Klicka Då Här

Vill Du Kolla Din Pagerank Med Gserp? Klicka Då Här

Vill Du Testa Din Placering För Något Sökord I Google Med Gserp? Klicka Då Här

Vill Du Kolla Din Pagerank Med Google PageRank Checker? Klicka Då Här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar