ekonomibloggar.nu

lördag, mars 05, 2011

Nytt projekt på gång.

Då var det dags igen. Börja om från scratch med en ny webbsida som jag ska ranka högt för. I förrgår satt jag och valde ut lite härliga sökord med hög sökvolym mn inte så jättemycket konkurrens.

Det är svårt att hitta bra sökord om man ska marknadsföra en engelskspråkig sajt. Där är så enormt många som gör likadant och de bra sökorden har för mycket konkurrens. Men på den svenska marknaden finns där härliga guldkorn kvar! Jag har hittat 8 stycken fraser som får mellan 100-3000 exakta sökningar varje månad och konkurrensen är mellan 400-70.000 resultat om man ska tro på google.

Jag väljer aldrig sökord med över 100.000 resultat för det krävs för mycket arbete att kunna ranka högt för dessa. Det låter kanske mycket med 70.000 resultat för en sökfras men jag har hittat den perfekta metoden att kunna ranka högt väldigt snabbt på sådana sökfraser.

Jag innehar för tillfället 2 förstaplatser på google för sökfraser som får 2000-5000 sökningar varje månad och dessa sidor tjänar pengar åt mig hela tiden. Jag hade faktiskt inte behövt fler än dessa sidor för att tjäna en härlig månadslön :)Men desto fler, desto bättre! Så resonerar jag.

Man kan aldrig tjäna för mycket pengar på internet!

Jag har redan tjuvstartat lite på sajten och 2 inlägg är skrivna. Ska ha en huvudsida och 5 andra sidor där jag ska skriva om allt möjligt som rör nichen. Kommer bli awesome !

Det är ingen produkt som jag kommer att försöka sälja, det är ett medlemsskap. Blir någon medlem så tjänar jag 250 kr varje gång. Mitt mål är att få 2-3 nya medlemsskap varje dag och vi får se hur det går!

Affiliatenätverket som jag ska använda mig av den här gången är Double. Double.net är ett svenskt affiliatenätverk som har många annonsörer som vill synas på din blogg. Registrering är gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar