ekonomibloggar.nu

fredag, mars 11, 2011

Forum Link Building

Igår fick jag ett tips om en tjänst som kan fixa automatiska tillbakalänkar åt en. De påstår på sin hemsida att tjänsten är helt unikt med vad konkurrenterna gör och skillnaderna är enorma.

Med detta link building system så ska man kunna ranka högt för sina sökord på google enkelt, få massor av ny trafik (det lovar dom) och säljer du något på din egen hemsida så ska försäljningarna öka avvsevärt.

FÖRDELAR MED FORUMLINKBUILDING

1. En garanti på 1 år att dina länkar ska fungera.

2. Inlänkarna kommer att komma ifrån olika forum med hög pagerank. Enda upp till pagerank 10 faktiskt! En länk ifrån en pagerank 10 sajt är fruktansvärt värdefull då detta är den högsta pagerank som går att få!

3. Din länk kampanj kommer också att inkludera 500-8000 inlämningar till artikelkataloger, social bookmarking sidor och andra artikelsajter med hög pagerank. Även här gäller minst pagerank 8 och upp till 10. Du förstår säkert att länkar ifrån sådana sidor kan boosta din webbsidas trafik rejält.

4. Vissa av inlänkarna kommer att komma ifrån höga Google PR sidor.

5. Dina länkar kommer att komma ifrån sidor med endast 10-15 utgående länkar (vilket är väldigt viktigt när det gäller din sidranking hos google)

6. Forum Link Building garanterar att dom följer Googles egna riktlinjer och din kampanj kommer att se helt naturlig ut. 1000 nya inlänkar til dina sajter varje dag hade varit misstänksamt men det behöver man inte oroa sig över.

7. FLB garanterar också att samtliga länkar kommer att komma ifrån do follow, indexerade, kvalitets forum och länkarna som är felaktiga eller borttagna kommer att ersättas direkt det första året.

Detta var några av fördelarna man kan få och det låter ju riktigt bra på förhand. Jag satt och läste informationen på deras hemsida igår och tänkte prova på deras service men tyvärr så stannade jag när jag såg priserna.

Där finns 3 olika paket att välja bland.

1. Silver paketet. PRIS: 399,90$
2. Guld paketet. PRIS: 998$
3. Exklusiva paketet. PRIS: 3899$

Som ni ser så är det ingen billig service det handlar om. Men å andra sidan, med dessa priser borde tjänsten fungera och vara riktigt bra antar man ju.

4 kommentarer:

 1. Alltså, det där hade jag inte vågat mig på. Okej att det låter bra, men det gör alla sådana tjänster, men ofta är de länkar man får riktigt dåliga. Jag är alldeles för mycket kontrollfreak för att lämna ifrån mig länkbyggandet på det viset, framför allt när man inte vet exakt vad det är man får. Dessutom tror jag det finns en viss risk med att bygga länkar för fort, det ser inte särskilt naturligt ut och kan därför orsaka skada i Google. Så jag hade avstått om jag var du, och satsat på att göra något liknande, fast i mindre skala, själv istället. Okej att det kanske tar lite längre tid, men slutresultatet blir nog mycket bättre också.

  Och att själva sidan de lägger in din länk på har hög Page Rank behöver inte betyda att innersidorna på sidan är mycket värda. Förmodligen har de Page Rank 0 eller n/a, det är ofta så tyvärr, vilket de som driver sådana tjänster givetvis inte berättar.

  SvaraRadera
 2. Jag har också tänkt på det faktiskt och för det första är det för mycket pengar, för det andra så vet man ju inte vad man får som du säger...

  Jag köpte ett system från clickbank för någon vecka som skulle hjälpa mig med länkbygge och det fungerar utmärkt. Men man blir väl helt enkelt aldrig nöjd antar jag ;)

  Ett automatiserat länkbygge är väl en dröm för alla men det är nog säkrare att göra det manuellt.

  Tack för din kommentar förresten.

  SvaraRadera
 3. Detta låter ruskigt likt en sida jag kom över för nån månad sen. Priset är väl ok om man får det som dom uppger men som Seotjejen sa är sansynligheter för pg 0 på undersidor stor dessutom tror jag att innehållet på sidan knappast är relevant alla gånger.
  Idag är det vanligt att betala för linkar och alla linkar har sitt pris, pengar eller tid. Jag tror du ska avstå detta och heller bygga långsamt, automatik är farligt :P

  SvaraRadera
 4. Rasmus (Admin)3 juli 2011 kl. 12:37

  Jag har kollat upp det lite närmre och det verkar som om kunderna som beställer klagar på att innehållet inte är ett dugg relevant så det har du rätt i.

  Jag har börjat bygga länkar lite smått och det är ett sjukt tråkigt arbete men det kommer att löna sig till slut :)

  SvaraRadera