ekonomibloggar.nu

torsdag, mars 10, 2011

Gör Ett Bannerbyte Och Få Mer Besökare

Att byta reklam med andra webbsidor är väldigt populärt och detta beror främst på att det är helt gratis. Där finns säkert alternativ som kostar pengar men att använda Bytatrafik.se är 100% fritt från kostnader. Ett bannerbyte med andra webmasters kan få din sida att börja få massor av nya besökare och det fungerar såhär:

Du visar en annons (banner i detta fall) på din egen blogg/webbsida och det medför att din egen banner som du har visas på någon annans webbsida. En stor databas sköter detta per automatik så att allting blir rätt. Det syns alltid bara en banner åt gången så du behöver inte oroa dig för att din hemsida ska se spammig ut.

Alla personer som driver en hemsida med seriöst innehåll, både företag och privatpersoner är välkomna in i gemenskapen. Som sagt, tjänsten är helt gratis!


Du behöver endast följa 3 simpla steg för att komma igång.

1. Registrera Ett Konto

2. Lägg Till Din Banner/Kampanj

3. Du Får Sedan En Kod Som Du Ska Använda Dig Av.

4. KLART !

Din banner kommer att synas på alla hemsidor som också deltar i programmet. Hur enkelt som helst!

Traffic Siphon är en produkt ifrån George Brown som bara är 22 år! Han har redan hunnit med att skapa 3-4 digitala produkter som har varit bästsäljare på clickbank. Han vet exakt vad han pratar om och det är inget skit han vill sälja till folk. Checka in Traffic Siphon och se om det är något för dig :)

Jag själv är riktigt nöjd med produkten och det viktigaste, den fungerar! Jag har köpt nästan alla George's produkter och har aldrig varit missnöjd, bland annat då Google Sniper 2.0 som är en av de bästa produkterna nånsin anser jag! Har hjälpt mig oerhört mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar