ekonomibloggar.nu

måndag, mars 21, 2011

Anslut Social Mediatjänster Med Ping.fm

Använder du social mediatjänster precis som jag så kan det vara rätt så tråkigt att logga in manuellt på varje sida för att posta något nytt?

Det är ett tidskrävande jobb och man kunde gjort något roligare med den tiden anser jag... Just därför använder jag mig av Ping.fm

Det är väldigt enkelt att komma igång.

Registreringen som är gratis tar 30 sekunder då man endast behöver skriva in sin email adress plus välja ett passande lösenord. Efter det är ditt konto redo att användas! Jag gillar när det är enkelt :)

När du är klar med steg 1 så ska du ansluta vilka sociala medier som du vill använda dig av. Ping.fm har stöd för många kända mediatjänster och däribland kan man hitta Twitter,Facebook,Google Buzz,MySpace,Wordpress,Blogger och många fler! Där läggs hela tiden dit nya tjänster så en titt då och då kan löna sig.

För att ansluta en tjänst så klickar du på "Add Network" och följer de angivna instruktionerna.

Du behöver givetvis bara ansluta tjänsterna 1 gång. Efter det så sparas allting i en databas.

När du har lagt till så många som du önskat så kan du börja posta till de olika nätverken ! Nu har du alla sociala mediatjänster på ett ställe så du behöver aldrig mer logga in manuellt. Det kommer garanterat att spara mycket tid. Varför är det så bra då? För att:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar