ekonomibloggar.nu

torsdag, februari 10, 2011

Pengar rullar in som det ska, det går bra!

För att nämna en av Petters bättre låtar så stämmer detta väldigt bra just nu. Det är kanske inga miljoner men allt över 0 kr är inkomster och det kvittar om det gäller 2 kr eller 200.000 kr. Men 200.000 kr varje dag hade givetvis varit roligare ;) Inget snack om den saken.


Igår blev det 2 nya försäljningar på clickbank och provisionen blev 33$ ungefär som ni också kan se på bilden. Jag loggade in imorse och då låg det på 22,36$ så detta trodde jag vara gårdagens slutgiltiga resultat men en sen försäljning klockan 23:45 gjorde att det blev lite bättre. Rätt kasst att det tar 8 timmar för clickbank att uppdatera inkomsterna... Men,men pengar blev det iallafall.

Vissa kanske tycker att 33$ inte är något att hurra för men jag tycker att det är riktigt bra med tanke på att jag inte gör nånting för dessa pengar. Jag har redan skapat webbsidor och bloggar som kommer att generera pengar till mig tills jag dör! Jag är ett stort fan av auto-pilot pengar så detta passar utmärkt :)

Desto fler bloggar och webbsidor man fortsätter att skapa om olika produkter från clickbank desto högre kommer inkomsterna också bli. Man behöver absolut inte vara rädd för att clickbank produkterna ska ta slut för där finns över 10.000 digitala produkter att välja bland!

Jag vill passa på att ta tillfället i akt och berömma Frankrike för deras spel igår mot Brasilien. Jaa, jag är en sån där fotbollsnörd och därför måste jag givetvis klämma in lite fotbolls snack också här på bloggen. Jag är även en stor supporter av det franska landslaget och hejar på dom i både vått och torrt (Min supporter förmåga sattes på hårt prov VM 2010) och nu verkar det äntligen som det har blivit lite medgång med en ny tränare i den gamle storspelarern Laurent Blanc.
Visserligen var det´"bara" en landskamp men det gav nog en oerhörd boost att besegra självaste Brasilien. Fast Frankrike kan ju det här med att besegra Brasilien (3-0 i VM finalen 1998).

Nu kom jag bort lite från mitt ämne som jag talar om här på bloggen och det är ju hur man tjänar pengar online!

Jag skulle även vilja passa på att framhäva en av mina tjäna pengar bloggar idag. För en tids sen så hittade jag en clickbank produkt som jag köpte och testade. Namnet på denna var My Online Income System och detta var ännu en av dessa jobba hemma system.

Jag prenumererade på ett nyhetsbrev som skickade ut e-mail varje vecka om olika produkter som dom hade testat och ansåg vara bra och legitimt.

När jag väl hade avslutat min testperiod så var jag väldigt imponerad och bestämde mig för att skriva ihop en liten blogg om produkten. Jag tjänade också pengar på att följa produktens instruktioner och därför ville jag nå ut till andra som sökte efter inkomstkällor på nätet att detta var en riktigt bra produkt!

Jag har redan haft ett dussintals köpare som samtliga har varit väldigt nöjda och har tackat mig flera gånger för att jag har skrivit en blogg på svenska om My Online Income System.

Det är oerhört kul att få sådan feedback och det sporrar mig att fortsätta försöka hjälpa andra till att skaffa sig extrainkomster på nätet.

Alla kan börja jobba hemifrån och det krävs inte ens att du har ett startkapital! Eller, det krävs ju att man har råd att köpa en bra produkt som visar hur du ska göra men det brukar röra sig om 20-30$ och så är även fallet med My Online Income System. Det brukar de flesta kunna undvara.

Nu har inte jag tid att skriva mer för nu har jag en biljett till artikel landet med uppgifterna: Skriva 2 nya artiklar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar