ekonomibloggar.nu

söndag, februari 13, 2011

Paid Surveys At Home Säljer Som Smör

Den bästa digitala produkt som jag någonsin har varit affiliate åt på clickbank är utan tvekan Paid Surveys At Home.

Jag har ungefär 1-2 nya försäljningar varje dag med denna produkten och när någon köper så tjänar jag 22,09$ oftast. Ibland kan det bli lite mindre. Men 22.09$ är pretty standard om vi säger så.

Igår så fick jag in 2 nya försäljningar om detta gav mig 44.18$ som ni kan se på bilden. Som du kanske redan har räknat ut så sålde jag 2 stycken Paid Surveys At Home.

Varför är då den här produkten så himla populär bland folk? Det kan jag tala om för dig.

Givetvis beror det först och främst på att jag har lyckats tagit mig in på en härlig tredjeplats på google för sökordet "betalda undersökningar". Detta specifika sökord har en sökvolym på 1300 sökningar varje månad på google och alla som söker på betalda undersökningar är ju redan intresserade eller har hört talas om detta någonstans så dom söker information.


Jag ligger även högt på andra relaterade sökord som "betalda undersökningar på nätet", "betalda undersökningar sverige" osv. Detta medför att google skickar mig trafik som jag inte behöver betala ett enda rött öre för... ! Hade jag hållt på med google adwords så hade det blivit betydligt dyrare men jag har ju även fått in fler försäljningar.

Men, jag är som sagt ett stort fan av trafik man inte behöver betala för så jag kör detta istället. Det tar lite längre tid att se resultat men det får man ta. Jag skrev ihop betalda undersökningar bloggen i augusti 2010 och redan efter 2 månader låg jag högt för de sökord jag ville ranka högt för. Så det tog inte sådär jättelång tid.

En grej till varför Paid Surveys At Home är väldigt populär är för att den verkligen FUNGERAR! Det är ingen korkad bluff eller nåt sånt där man förlorar pengar. Dom enda pengarna man behöver spendera är för att köpa produkten och få tillgång till en databas med över 500 survey sidor. Sen är det bara att sätta igång och regga sig på de olika sidorna. Ett tidskrävande jobb visst, men när man väl har gjort det så kommer utdelningen att komma i form av PENGAR.

Så när man väl har köpt det så kan man inte förlorar någonting, man kan bara tjäna pengar på internet! Det är så det ska va tycker jag :)

Jag är en stolt ägare av Paid Surveys At Home och det är en av de bästa produkterna so far på clickbank anser jag.

Faktiskt, så har jag bevisat för min familj, vänner och flickvän att det är så bra så även dom har köpt ett medlemskap och har börjat tjäna pengar på nätet! Men sanna mina ord, samtliga var oerhört skeptiska till en början men när undersökningar kom till deras E-post inkorg med 20,30,40 dollars undersökningar så ändrades åsikt snabbt. Härligt :)


Väldigt skönt med lite pengar på en lördag då helger inte brukar vara någon succé.

Det är väldigt sällan som det har blivit försäljningar både på lördagar och söndagar samma helg så det blir spännande att se vad inkomsten på clickbank landar på idag. Hittills så ligger det på 0$ kan jag avslöja.

Förresten, jag läste något på SVT Text att fler och fler har börjat jobba hemma nuförtiden. Helst män mellan 25-30 år handlade det om men även en stor ökning bland kvinnorna mellan åldrarna 40-50 år.

Väldigt kul tycker jag med tanke på att här finns så många resurser och tillgångar på nätet idag. Det beror givetvis också på att det är svårare att få tag i något jobb och många går arbetslösa. Då är det helt rätt att ta tjuren vid hornen och göra något åt saken med detsamma.

Jag ska exempelvis starta ett eget företag till sommaren och det är nog så man får gå tillväga om man vill bli rik ;) Ska bli väldigt spännande.

Imorgon hade jag tänkt att berätta lite om ett annat "få mer trafik till din webbsida" system som jag tycker är väldigt bra. Det är lite som Rapid Cash Traffic men ändå inte. Ska förklara mer om hur du kan använda detta för att få massor med besökare till dina webbsidor eller bloggar imorgon. Så ställ väckarklockan för detta vill du absolut inte missa vill jag lova.


2 kommentarer:

  1. Ja, det är en bra id'e att starta företag, då får du större frihet att själv bestämma vad pengarna ska användas till och slipper affiliatenätverk som drar både skatt och arbetsgivaravgift.

    SvaraRadera
  2. Jag funderar starkt på att göra det. Det kommer att ske inom snar framtid :)

    Om inkomsterna inte är så höga så behöver man ju inte företag. Känns inte så lönt. Men när ens business blir större och större kan det vara bra som du säger :)

    SvaraRadera