ekonomibloggar.nu

måndag, februari 14, 2011

Det blev ingen "superhelg" tyvärr.

Nää, det blev ju inte det. Söndagen gav mig inte en enda krona på clickbank. Jag trodde verkligen att det skulle vända men icke. Folk måste helt enkelt bli lite mer köpglada på helger också...


Men, nu är det ny vecka och då tar man nya friska tag igen. Bara för att man inte säljer något den ena dagen så betyder ju inte det att nästa dag ska bli likadan.

Jag kommer ihåg att jag lovade igår att prata om ett system som kan hjälpa dig att få massor med nya GRATIS besökare till din blogg eller webbsida igår så det är ju bara att hålla sitt löfte ;)

Systemet går under namnet Traffic Siphon och det är ett liknande system som Rapid Cash Traffic. Jag själv anser att Rapid Cash Traffic är lite vassare än Traffic Siphon men det är en smaksak så du kan ju tycka precis tvärtom. Men en sak är iallafall säker, båda systemen fungerar väldigt bra även fast det var lite krångligt i början att förstå. Men man lär sig.

Jag har haft stor framgång med båda produkterna och fått många nya besökare främst då till mina engelska bloggar och webbsidor. Men dom har även gett resultat på de svenska bloggarna/webbsidorna så det är inte bara anpassat för det engelska språket som tur är.

Även här har jag valt att skapa en blogg om Traffic Siphon Systemet så istället för att förklara vad det är och vad det kan göra för dig på den här bloggen så "skepar" jag dig vidare istället till Traffic Siphon Bloggen.

Där kan du få en överblick om systemet. Bloggen är skriven på svenska men det ångrar jag faktiskt nu i efterhand. Skulle skrivit på engelska. Efterklok brukar man ju alltid vara...

Imorse så skapade jag en helt ny sida här på bloggen där du kan läsa om vad affiliatemarknadsföring är för något och hur du kan tjäna pengar på det. Tänk dig passiva inkomster resten av ditt liv... När du vaknar på morgonen så har du tjänat pengar när du sover ;) Detta kan bli verklighet med clickbank! Jag har faktiskt tjänat pengar 2 gånger när jag låg och sov... ! Det kändes rätt sjukt att se det på morgonen men det var en enormt härlig känsla.

Inlägget hittar du om du klickar på länken här nedanför:

Vad Är En Affiliate?

Det är en liten mini-guide vad en affiliate är för jag tänkte att alla som surfar in på min blogg kanske inte vet det. Så en liten mini-guide är ju aldrig fel, för du vet väl att där inte finns något som heter "för mycket kunskap". Det kan man aldrig få för mycket av kan jag intyga.

Fast att jag är "gammal i gamet" när det gäller affiliatemarknadsföring på internet så lär jag mig ständigt nya saker varje dag. Det är de som är så härligt!


See How. Click Here!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar