ekonomibloggar.nu

tisdag, februari 15, 2011

Finland var det ja.

Gårdagens enda affiliate försäljning kom ifrån Finland! Denna gången var det faktiskt min Paid Surveys Etc blogg som fixade en härlig försäljning!

Paid Surveys Etc är ett liknande program som Paid Surveys At Home med den lilla skillnaden att dessa program inte innehåller samma paid survey sidor i databasen. Så genom att både äga ett medlemsskap hos Paid Surveys Etc och Paid Surveys At Home så kan man komma upp i en skaplig månadslön rätt så enkelt :)

Jag har även blivit medlem hos 2 andra survey program som du hittar på min betalda undersökningar blogg och därför har jag också kunnat bli medlem på över 900 paid survey sidor. Tyvärr krävs det så många sidor om man vill kunna tjäna runt 5000-10.000 kr varje månad. Det varierar väldigt mycket, vissa månader tjänar man "bara" kanske 4000-5000 kr men vissa månader kan det bli 10.000-12.000 kr. Det beror helt på hur många betalda undersökningar man får skickat till sig och hur många som uppfyller kriterierna ifrån din profil som du skapar när du blir medlem.

Jag har redan idag gjort 2 betalda undersökningar som gav mig 35$ sammanlagt :) Det tog ungefär 40 minuter och 35$ på 40 minuter anser jag vara en helt okej lön...


Som ni ser så gav Finlands försäljning mig 22,15$. Jag hade även ett rekord igår! När jag loggade in på mitt clickbank idag så såg jag inte mindre än 44 unika klick ifrån gårdagen. Mitt förra rekord låg på 34 så det var en schysst ökning med 10 klick. Nu har ju inte unika klick någon större betydelse om man inte ser mer än 1 affiliate försäljning men still, det går på rätt håll.

Jag fick rätt så hyfsat med trafik till den här bloggen igår och det beror delvis på att jag regga mig på bloggtopplistor och jag hann även med några länkkataloger. Där kom rätt mycket trafik ifrån.

Målet är ju med bloggen att ranka högt för sökordet "tjäna pengar på internet" men även en hel del relaterade sökord. Många säger kanske att detta inte är lönt för konkurrensen är way out of my league med en liten blogspot blogg. Men jag ser detta som ett långtidsprojekt så det får ta den tid det tar helt enkelt. En sak är iallafall säker, tid kommer det att ta.....

Mina artiklar på Ezinearticles.com har inte blivit granskade inu så jag ser ingen förändring på min Rapid Cash Traffic blogg i googles sökresultat och även min Adsense 100K Blueprint webbsida står stilla. Men när väl google hittar mina tillbakalänkar så kommer jag att påbörja min klättring mot PENGARNA.

Nu kan man testa ett system som gör det enkelt att tjäna pengar ifrån Clickbank och Google Adsense! Lär dig av Jean som har varit internetmarkndsförare i 7 år. För mer info, klicka på bannern nedanför.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar