ekonomibloggar.nu

onsdag, februari 16, 2011

Clickbank + Tjäna Pengar = SANT!

Kanske inte världens mest komplicerade matteformel men ändå en formel som stämmer till 100%!

Igår var en sån där helt otrolig dag som inte händer så ofta. Jag lyckades skrapa ihop 4 försäljningar på clickbank och det gav mig.............


Jag fick alltså 77$ i lön och vad gjorde jag då för dessa pengar? Jobba häcken av mig i flera timmar? NEJ! Jag gjorde... Ingenting!

Alla försäljningar kom ifrån bloggar och webbsidor som jag redan har skapat för längesen. Finns där något bättre än auto-pilot inkomster? ;)

Vad va det då för roliga saker som jag sålde? Jo, det var först och främst 2 produkter om hur man kan börja tjäna pengar med google adsense. . Båda dessa försäljningar kom ifrån USA.
Jag tycker att det är extremt häftigt att logga in på mitt clickbank konto och se att personer ifrån USA och även resten av världen har varit inne på mina sajter och köpt produkter. Känslan måste upplevas !

1 av dessa 2 försäljningar skedde medans jag låg och sov så gott och det blir det 300% häftigare :) Tjäna pengar medans man sover, jaa, det trodde man inte på för några år sedan!

Men nu är det verklighet och vad ligger bakom? Jo, stenhårt arbete kan jag intyga. I början av min internet karriär som marknadsförare trodde jag att allting skulle vara enkelt och vem som helst skulle kunna tjäna 1000$ om dagen... Jag hade fel angående den lätta biten men rätt att vem som helst kan tjäna 1000$ om dagen men det krävs JOBB,JOBB och mera JOBB.

Internetmarknadsföring har lärt mig att för att få något, så måste man vara redo att kämpa för det. Lär dig det tidigt.

Var kom då de 2 andra försäljningarna ifrån?

Båda kom ifrån Sverige!

Någon valde att köpa My Online Income System som är ett otroligt bra jobba hemma system för vilken nybörjare som helst. Man får lära sig precis ALLT från scratch hur man ska lägga upp sin marknadsföring på bästa sätt och man följer en "action plan" i 60 dagar. På så sätt behöver man aldrig känna sig vilse för man vet exakt vad man ska göra varje dag. Mycket bra system enligt mig.

Den sista digitala produkten var Paid Surveys At Home och som jag redan har skrivit ett antal gånger om så är detta en produkt som lär dig att tjäna pengar på undersökningar. Väldigt enkelt och dessutom en väldigt populär produkt i hela världen då det fungerar i vilket land som helst :)

Sammanfattningsvis så var det en grym dag igår!

1 kommentar:

 1. Jäkligt intressant att följa dina inkomster från Clickbank, jag har själv försökt mig på att tjäna därifrån men jag har någon "du-kan-inte-tjäna-på-CB" förbannelse över mig verkar det som.

  Du verkar dock väldigt duktig på att sälja och kommer nog gå långt om du skalar upp det hela!

  Ha det bra!!

  Mvh,
  Alex

  SvaraRadera