ekonomibloggar.nu

onsdag, februari 09, 2011

Nu har man börjat tjäna pengar på internet igen!

Gårdagen var kanske inte fantasktiskt bra men jag säger ändå det ordet.

Men iallafall, skönt att man har börjat tjäna pengar på internet igen! Tyckte att det gick lite för många dagar sen kronorna rullade in sist.

Jag fick se hela 3 försäljningar på clickbank och det var riktigt skönt!

Här ser ni en screenshot från mitt clickbank konto.


Ungefär 47$ blev det i "clickbanklön" igår och det anser jag vara ett VG. Allt över 100$ hade varit MVG. 47$ är ungefär 320 kr om någon nyfiken undrar. Det dåliga med att få betalt i dollar är att kursen inte är så hög. Förra gången jag hämtade ut min check (mer om varför jag får check och inte direktutbetalning lite senare) stod dollarkursen i 6,66 och då hade jag tjänat ihop 958$. Då fick jag ut 6384 kr men sen så har ju alla banker en puckad avgift när det gäller att hämta ut checkar och på min bank (Sparbanken Syd) ligger den på 250 kr. Jag är iallafall glad att jag inte är Nordea kund för då hade det kostat 500 kr att hämta ut checken varje gång ! Lite maffigt för min smak.

Men jag blir ändå lika irriterad varje gång dom tar 250 kr. Jag menar, tjänar inte banker tillräckligt med pengar ändå?? Jaja, man har inget för att klaga. Dom har sina regler och förordningar så man får helt enkelt bara gilla läget som Thomas Ledin sjunger om.

Idag så skickade faktiskt clickbank en ny check till mig och den ligger på 961$ :) Eller, dom skrev att den var "paid" men utskicket blir inte förrän den 16 februari så den bör väl dimpa ner i postlådan 20-21 februari ungefär. Känns alltid otroligt kul att hämta posten då!

Kursen på dollarn har gått ner ännu mer så den här gången kommer det att bli mindre. Skulle varit bättre med brittiska pund....

Så sammanfattningsvis så var gårdagen riktigt lysande och hoppas bara att jag kan surfa vidare på vinnarvågen idag. Tiden får utvisa detta och nu beger jag mig till artikel landet för att skriva 2 nya artiklar på engelska.


2 kommentarer:

  1. Hade varit kul att veta vilka produkter det är du säljer på clickbank :D

    SvaraRadera
  2. Produkterna som jag säljer mest av är de som jag länkar till längst upp i höger. Men jag testar hela tiden nya saker och om något fungerar så promotar jag gärna det :)

    SvaraRadera