ekonomibloggar.nu

onsdag, februari 23, 2011

Clickbank Uppdatering - Ingen Bra Vecka Precis...

I förra veckan lovade jag att jag skulle skriva ett nytt inlägg varje onsdag där jag gick igenom hur det har gått för mig på clickbank. Som sagt, en ny vecka börjar varje onsdag på mitt clickbank konto.

Det är inga positiva siffror som jag har att komma med. Faktiskt den sämsta veckan på länge när det gäller inkomster från clickbank! Lite trist men swingsen är något man får leva med.


Där finns ju absolut ingen garanti att pengarna kommer att rulla in. Där är det lite skillnad från ett så kallat "riktigt" jobb. Jobbar man 8 timmar så vet man exakt hur mycket som man har tjänat. Men detta är mer spännande ;) Kanske inte är lika spännande om det hade blivit 0$ varje dag...

Men,men, som ni ser på screenshoten så har där iallafall blivit lite över 100$ och det är ju inte helt fel som passiv inkomst. I förrgår kom veckans häftigaste försäljing när någon från Malaysia valde att köpa Adsense 100K Blueprint systemet!

Landskoden var "MY" så en googlesökning på sökorden "Country Code MY" försäkrade mig om att det handlade om Malaysia :) Då kan jag bocka av det landet också. För tillfället har folk köpt produkter från Sverige,Finland,USA,Kanada,Singapore,Indien och Malaysia.

Riktigt kul! Känner mig oerhört global ;) haha.

En ny clickbank uppdatering kommer nästa onsdag så om ni är intreserade så ska ni kika in då. Tills dess,

Happy Marknadföring allihopa!

Med ett enda tryck på en knapp kan man generera massor med trafik till sin blogg/webbsida! Jaa, det är vad Daniel Young påstår. Daniel Young är nämligen kreatören bakom Push Button Cash Site som är en av de mest sålda programmen på clickbank med en otroligt låg refund rate. Nästan ingen lämnar tillbaka programmet när dom väll har lagt vantarna på det! Endast 3 enkla steg behöver följas:

1. Installera Push Button Cash Site programmet.

2. Tryck på knappen!

3. Räkna alla pengar som strömmar in.


Yes, såhär enkelt ska det vara. Klicka på bannern för mer info :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar