ekonomibloggar.nu

söndag, februari 20, 2011

Äntligen Sida 1 På Google!

Då har det äntligen hänt! När jag gjorde en sökning på "Rapid Cash Traffic" igårkväll så såg jag min blogg på sida 1. Kanske inte ska vara så jättestolt över detta på grund av att jag ligger på en tionde plats och där ser man ju inte så mycket trafik ifrån...


Rätt bra med en tiondeplats med tanke på att 987.000 resultat visas

Men iallafall, jag har lyckats med mitt uppdrag och nu återstår bara att försöka få upp den till topp 5 där all härlig trafik finns! Ska inte vara något bekymmer då jag fortsätter att skriva artiklar på Ezinearticles och även andra utländska artikelkataloger.

För några veckor sedan så var jag på semester i Thailand och precis innan jag åkte dit så gjorde jag lite ändringar på min Adsense 100K Blueprint webbsida. Det medförde att jag tappade i ranking på google plus att min webbsida inte gick att hitta någonstans på google!

Men... Det var en riktig lyckodag igår, igår gjorde jag en sökning på "Adsense 100k Blueprint" och då var min sida med !!! Jag ligger i skrivande stund på sida 1 och då på en sjätteplats. Det är mycket bra och igår lyckades jag få in lite besökare som sökte på detta ord :)


När jag har lyckats med bedriften att få in båda dessa sidor som jag precis har pratat om på topp 5 så ska jag starta ett helt nytt projekt. Då ska jag bege mig till clickbank för att finna ett nytt "guldkorn" som jag ska vara affiliate åt.

Det har ju som sagt blivit otroligt roligt att skriva artiklar på Ezinearticles när man bli godkänd inom några timmar och det är precis det jag ska ägna mig åt nu.

Sugen på att börja tjäna pengar på internet genom att svara på undersökningar? Klicka då på bannern nedanför för att få mer information om ämnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar