ekonomibloggar.nu

måndag, februari 28, 2011

Tjäna Pengar På Internet = Sida 7 !

När jag startade den här bloggen så skulle ett långtidsprojekt vara att ranka högt för sökfrasen "Tjäna Pengar På Internet". Jag hade rent ut sagt tänkt att komma in bland topp 5 för den här frasen. Inte jättelätt med tanke på all konkurrens som finns. "Tjäna Pengar" fraser är väldigt attraktiva. Många så kallade experter inom sökmotorsoptimering säger att det nästan är omöjligt att få en simpel blogspot.com att ranka bra hos google...

Ingen säger så till Rasmus och därför MÅSTE jag besvisa motsatsen ! :) Sån är jag bara, kan inte hjälpas.

Igår när jag sökte på den specifika frasen så var jag placerad på sida 10 hos google. Idag var jag på sida 7 ! Inte alls dåligt och det går på rätt håll iallafall.


Jag rankar för tillfället bra på ett par andra fraser som får mycket sökningar varje månad så trafiken har börjat komma in som beräknat.

En annan sak som har boostat trafiken väldigt bra är mitt nya "få mer trafik till din webbsida/blogg program".

Push Button Cash Site är namnet på programmet och hittills är jag supernöjd med resultatet ! Trodde först att det bara skulle fungera på webbplatser som var på engelska men det har visat sig fungera utmärkt med alla andra språk också. STORT PLUS!

Fräckt program och dessutom kostar det inte en förmögenhet som många andra :)

Jag sitter och tittar på google analytics just nu och där kan man se sen jag började använda Push Button Cash Site programmet så går grafen spikrakt uppåt! Från 27 besökare den 22 februari till 134 besökare den 23 februari ! Sen fortsätter det bara uppåt. Hoppas att det fortsätter så.

2 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Jag har oxå push button, men har inte helt fattat... Kan jag få maila dig med frågor?????

  SvaraRadera
 2. Hallå !

  Vad kul att någon annan också använder sig av Push Button Cash Site :)

  Javisst, det går utmärkt. Du hittar min mail adress på sidan Kontakt.

  SvaraRadera