ekonomibloggar.nu

söndag, februari 06, 2011

Tjäna Pengar På Internet Med Clickbank

Hej och välkomna till min blogg. På den här bloggen kommer du att kunna följa hur mycket pengar som jag tjänar på clickbank.

Jag kommer att försöka uppdatera varje dag med screenshots över mina inkomster och även blogginlägg om hur man enkelt kan börja tjäna pengar med clickbank. Här kommer även att komma upp andra tips och trix hur du kan tjäna pengar online.

Vem är då jag?

Jag är en kille på 22 år som alltid har varit intresserad av internets möjligheter och jag har testat det mesta som man kan tjäna pengar på. Som du säkert vet så finns där en massa skräp på internet och jag har även testat det. Jag har en otrolig passion för betting och det var just där allting började. Regga mig på svenskaspel.se och började tippa stryktips, europatips,bomben,lången you name it...

Givetvis gick detta inte så bra men jag fick in någon vinst då och då. En var på ungefär 20.000 kr och det är fortfarande mitt rekord.

Höll på med betting en stund och sedan tröttnade jag när jag bara fortsatte förlora. Då gick jag över till trading på betfair istället. Hade läst mycket om det och köpte faktiskt ett system som heter Fotbollspengar. Det verkade som om jag hade hittat ett guldkorn och det visade sig vara så också! Jag började tjäna 5000-10.000 kr varje månad med hjälpa av detta men det negativa var att jag behövde lägga ner en massa tid som jag tyvärr inte hade...

Höll ändå på med trading rätt länge för att sedan lägga detta på is. Jag har fortsatt att hobbytrada och gör så än inu men det är inte alls de summorna som jag trada med innan. Det var helt enkelt för stressigt arbete också. Jag mådde inte bra av det.

Jag ville så gärna hitta en heltidsinkomst från nätet som kunde generera pengar på auto-pilot till mig och det var då som jag kom i kontakt med clickbank.

Clickbank är ett affiliate nätverk där man kan promota andra människors produkter. Man får sin egen unika länk och får du någon att klicka på denna länk och han eller hon köper produkter som du promotar så får man provision. Det brukar vara mellan 50-75%.

Jag började med att skapa en massa olika bloggar där jag beskrev vad olika produkter handlade om och om dom var bra eller dåliga. Givetvis testar jag alla produkter först innan jag promotar dom. Känns inte okej att försöka sälja något som är värdelöst...

Som sagt, på den här bloggen kommer du att kunna följa mina inkomster och mål som jag har satt upp och jag hoppas att jag kan lära dig något värdefullt.

Målet för Clickbank: 100-200$ varje dag.

En sak som är värd att nämna är att jag både skriver bloggar på svenska och engelska. Jag behandlar det engelska språket rätt hyfsat och inkomsterna blir givetvis större när man kan nå hela världen.

Jag skapar även webbsidor och installerar wordpress. Här följer jag ett system väldigt strikt men mer om detta lite senare.

Hoppas att du vill följa min resa mot de stora pengarna och har du någon fråga eller fundering så skriva en kommentar i kommentarsfältet.


4 kommentarer:

 1. Riktigt intressant blogg måste jag säga :)

  Jag är en 20-åring som också brinner för att tjäna pengar online.

  Jag ska också försöka starta en liknande blogg inom något område, måste bara hitta något att skriva om. Har du något tips? :)

  SvaraRadera
 2. Trevligt att höra :)

  Det tycker jag verkligen att du ska göra, finna mycket pengar att tjäna på internet om man är redo att jobba lite för det.

  Tips och tips, det gäller att hitta något som passar just dig. Där finns miljontals saker man kan skriva om så det är bara att ut och leta :)

  SvaraRadera
 3. Clickbank var intressant. Skriver själv en blogg om att tjäna pengar på nätet men det är en liten annan inriktning.Men jag kommer lätt att föja din blogg för att få input.
  x.hummelgard.net

  SvaraRadera
 4. Clickbank är oerhört intressant ! Här finns mycket pengar att tjäna om man bara sållar bort "skräp produkterna".

  Kul att du ska förlja bloggen :)

  SvaraRadera