ekonomibloggar.nu

fredag, februari 18, 2011

Då har man blivit "Platinum Member" på Ezinearticles!

OBS: Jag har uppdaterat min bloggtopplista och längst ner hittar du nu en ny topplista som du kan använda dig av!

Igår så blev mina 2 sista artiklar godkända så jag äntligen kom upp i 10 stycken!

När man har skrivit 10 artiklar på Ezinearticles så granskas kontot av en riktig person. Tycker då han eller hon att artiklarna "håller måttet" så blir man en platinum member istället för en basic member.

Detta kostar ingenting men vill man bli en gold platinum member så får man upp med lite pengar. Som gold member kan man till exempel ha 12 olika resource boxes klara. På så sätt så behöver man aldrig sitta och skriva i resource boxen manuellt varje gång. Men som den membern jag är så har man tillåtelse till 4 boxes och det räcker gott och väll för mig till vidare.

Men i framtiden när min online business utvecklas så kan gold member vara ett hett alternativ.

Vad finns där då för andra fördelar med att vara en platinum member?

Här kommer det bästa! Innan när jag var basic då fick jag vänta mellan 5-10 dagar innan Ezinearticles personal granska mina artiklar. Som sagt, Ezinearticles granskar alla artiklar som skickas in manuellt för att upprätthålla en hög kvalitè på sidan. Mycket bra! Det var lite frustrerande att behöva vänta så länge.

Men som den platinum member jag nu har blivit så ska det ta 48 timmar ! Jag loggade in igårkväll och skrev ihop en artikel på 260 ord ungefär och tänkte testa om det verkligen skulle ta så lite tid som dom säger...

Jag loggar in på mitt konto idag och ser att min artikel har blivit godkänd och jag hittar den även på google !!! Det gick snabbt kan jag säga.

Det tog 9 timmar sen blev den godkänd. Inte illa alls :) Så det ska se ut!

Artikeln jag skrev handlade om bloggtips och hur man kan få mer trafik till sin blogg. Givetvis så la jag in en tillbakalänk i resource boxen som tar mina besökare till Rapid Cash Traffic bloggen.

Snart så tar jag mig in på sida 1 på google för sökordet "Rapid Cash Traffic". Ligger för tillfället 11:a :)

Att få sin artikel godkänd så snabbt har gjort så att jag känner mig riktigt laddad att skriva fler så det är precis det jag ska hitta på med nu en stund framöver.

Med Magic Article Rewriter Och Magic Article Submitter så kan du "spinna" din skrivna artikel och sedan posta den till 700 artikelkataloger inom 5 minuter.
Du kommer snabbt att få en massor med unika tillbakalänkar och därmed en bättre placering i google!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar