ekonomibloggar.nu

lördag, februari 12, 2011

2 nya försäljningar!

Javisst fick jag det igår! 2 försäljningar och detta var 2 olika produkter som jag lyckades sälja till någon.

En av de 2 försäljningarna kom ifrån Sverige men den andra kom enda ifrån Singapore! Det är alltid extremt roligt när man säljer en digital produkt från clickbank till utlandet. Jag har ju inte så konstigt nog mest kunder i Sverige för tillfället men jag försöker bli mer global. Det är därför som jag har börjat skriva webbsidor och bloggar på engelska.

Den mannen eller kvinnan som köpte en digital produkt från Singapore köpte Adsense 100K Blueprint för att vara exakt. Här har jag redan haft köpare ifrån Indien och USA så det var väldigt kul att kunna lägga till Singapore till mitt CV ;)

Jag längtar tills jag lyckas att komma in på google topp 5 för sökordet "Adsense 100K Blueprint". Detta för att sökvolymen varje månad på just detta sökord pendlar mellan 300-400 sökningar! Där är säkert många som kommer att klicka in på min sida om den ligger bland topp 5 och besökare innebär, CASH PÅ KONTOT! (Förhoppningsvis)

Alltså, 2 affiliate försäljningar gav mig:


Inte så pjåkigt alls! Fortsätter det i den här takten blir jag miljonär innan jag fyller 23 år...

Nu är det "tråkigt" nog helg igen och det brukar innebära låga inkomster på clickbank. Men den här helgen känner jag att jag har vind i seglen :) Men, vi får väl se.

Idag har jag redan postat en ny artikel hos Articlebase.com. Även här måste man vänta innan artiklarna går "live" för någon måste först och främst granska dom precis som på Ezinearticles.com. Detta för att motverka att "skitartiklar" kommer in på deras sidor. Ett väldigt smart drag anser jag det vara för att sidorna blir mer trovärdigare då och vill man ha kvalitets information om något speciellt så ska man absolut checka in dessa artikelsidor. Här finns massvis med nyttig information att hämta.

Det brukar bara ta mellan 24-48 timmar att få sin artikel godkänd hos Articlebase. Då tar det betydligt längre tid hos Ezinearticles! Här kan det ta 5-7 dagar. Inte så konstigt egentligen med tanke på att Ezine är mycket större än någon annan artikel sida på nätet. Därför postar många sina artiklar där och det medför givetvis att det tar sin lilla tid att bli godkänd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar