ekonomibloggar.nu

torsdag, februari 17, 2011

Inte screenshot så ofta.

Först vill jag passa på att ta tillfället i akt och promota min sida om Artikelkataloger. Skrev den imorse och hoppas att det kan hjälpa någon :)

Jag kommer inte att lägga ut screenshots hur det går för mig på clickbank längre varje dag. Jag kommer istället att lägga ut veckovis.

Detta kommer att ske varje onsdag då clickbank startar en ny vecka på min sida då. Varför det sker på en onsdag och inte på en måndag beror på att jag skapade mitt clickbank konto på just en onsdag. Så surfar ni in på bloggen på en onsdag så vet ni vad ni kan förvänta er ;)

Anledningen är ett jag känner det som en onödighet att posta bild varje dag plus att det tar längre tid att skriva inläggen. Tid är pengar som ni bör veta vid detta laget !

Jag kommer istället att fokusera mycket på att skriva om hur du kan få trafik till din blogg/webbsida och ge mina synpunkter på bra och dåliga sätt. Det kommer helt enkelt att handla om allt som rör internetmarknadsföring och främst då affiliatemarknadsföring.

En otroligt het produkt på clickbank just nu är Google Sniper 2.0 som George Brown har skapat. George Brown har flera digitala produkter som han säljer på clickbank och alla är mycket bra, tänker då främst på Traffic Siphon.

Det bästa med Google Sniper 2.0 är att det endast finns 3 enkla steg som du ska följa:

1. Välj ut en clickbank produkt som du vill vara affiliate åt. (Ingen fara, George berättar exakt hur du ska hitta affiliateguldkornen)

2. Följ en steg-för-steg guide om hur du ska skapa olika SNIPER sajter.

3. När du är färdig med din första sajt så kommer det inte att dröja länge förrän du tjänar din första krona :)

Du behöver inte oroa dig för att Google Sniper 2.0 bara är anpassad för sajter på engelska. Det går lika bra att fixa en webbsida på svenska. Samma princip gäller. Nackdelen är givetvis att du inte kommer att nå lika många människor.

Sammanfattningsvis, är du en nybörjare när det gäller clickbank och affiliatemarknadsföring så är verkligen Google Sniper 2.0 något för dig!


Vill du testa Google Sniper 2.0 för endast 1$ !!!??? Klicka Då Här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar