ekonomibloggar.nu

tisdag, februari 08, 2011

En förbannelse för att jag har startat blogg?

Jag vet inte riktigt vad det beror på men sen jag har startat den här bloggen så har jag inte tjänat en enda krona hittills ! Kan det vara så att en förbannelse har uppenbarat sig ? Jag hoppas inte det iallafall för då blir det väldigt svårt och uppnå mina mål.

Som tur är så gjorde jag några betalda undersökningar på nätet igår och det gav mig några härliga dollars ändå men det är ändå väldigt sällsynt nuförtiden att jag tjänar 0$ på clickbank.


Som ni ser på clickbank screenshoten så blev det 0$ igår. Ännu mer märkligt tyckte jag det var när jag hade haft sammanlagt 26 klick på mina clickbank länkar. Folk var helt enkelt inte så köpglada igår ;) Om ni undrar hur jag vet att jag fått exakt 26 klick från mina unika clickbank länkar så kan man se det när man har loggat in på sitt clickbank konto under fliken "Clickbank Analytics".
Det fungerar nästan exakt likadant som google analytics men man kan givetvis inte få så mycket information som med google analytics.

Det är ändå en mycket bra resurs om man vill hålla reda på värdefull statistik som jag råkar älska och hålla koll på :)

Att tjäna pengar på nätet är svårare än man kan tro har jag kommit på!

Igår så skrev jag lite om bloggen Rapid Cash Traffic och även om att jag körde stenhårt med backlinking och idag tänkte jag köra på i samma riktning. Söker man på Rapid Cash Traffic idag på google så har jag halkat ner till en 19:e plats! Inte bra men ingen fara då det tar lite tid för artikeln som jag skrev igår att bli crawlad av google. När detta väl händer så kommer jag säkerligen att hoppa upp ett par placeringar. Målet är som sagt topp 5 på just det sökordet.

Jag är även medlem på ett tjäna pengar forum som heter Warriorforum. Detta är ett otroligt bra sätt för att få värdefulla tillbakalänkar och du når även folk med exakt samma intresse som du själv har. Jag har fått massor med nya besökare och även har jag avancerat i google när mina tillbakalänkar har blivit crawlade av googles spindlar.

Man får givetvis inte bli medlem och börja spamma kors och tvärs. Nej, det ska ske naturligt och man måste alltid sträva efter att skriva något som är värdefullt. Det kan vara någon som behöver hjälp och startar en ny "thread" som det så fint heter. Har denna person ett problem så kan man försöka skriva ett så bra svar som möjligt som kan lösa problemet.
Då får man även förtroende från andra "warriors" och folk börjar klicka på ens länkar som man har i sin signatur.

Det är inte tillåtet att posta sina URL:s direkt när man skriver så därför har man dom i sin signatur. Varje gång som jag postar ett nytt inlägg så kommer automatiskt min signatur med. Det blir härliga backlinks :D Just nu är jag uppe i 85 skrivna inlägg och då har jag enkelt sagt 85 värdefulla backlinks.

Mellan 5-10 nya inlägg skriver jag per dag och det ser även naturligt ut för googles spindlar. Hade jag haft en automatisk software som posta 1000 inlägg per dag så hade inte detta sett naturligt ut och google hade antagligen straffat mina webbsidor och bloggar. Jag hade så att säga blivit "utslängd" från googles sökmotor. Så fast att det är tråkigt med backlinking och tar mycket tid så har jag lärt mig att det alltid ska ske "naturligt".

Idag hade jag tänkt att skriva 2 nya artiklar och posta dom till 2 olika artikel submissions. Ska även logga in på Warriorforum och fortsätta posta några nya inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar