ekonomibloggar.nu

tisdag, januari 31, 2012

Nu tar jag bort Snurra widgeten från min blogg

Efter att ha haft stora förhoppningar på tjänsten som Snurra erbjuder kan jag nu konstatera att trafiken den har genererat är minimal. Detta efter att ha gjort en slutgiltig utvärdering idag.
Syftet var först och främst att tipsa om Blogvertiser och hur enkelt bloggare skulle kunna komma igång med att tjäna pengar på internet med tjänsten.
Det andra syftet var att generera leads med hjälp affiliatelänkarna ifrån Blogvertisers affiliateprogram som för övrigt hittas hos Adrecord.

Båda delarna var totalt misslyckade då trafiken ifrån Snurra nästintill har varit obefintlig plus att jag endast lyckats generera 1 litet ynka lead med trafiken ifrån Snurra. Så med denna information måste jag tyvärr dissa Snurra i framtiden.
Visst, det är en väldigt rolig grej. Länk och en tillhörande bild, ingen snack om den saken. Men för att göra allt så effektivt som möjligt så krävs det att man arbetar med verktyg som fungerar. Så är inte fallet med Snurra enligt mig, många har säkert andra åsikter, men i just mitt fall skrotar jag nu widgeten för all framtid.

För övrigt så gillar jag inte designen heller. Man kan fixa och trixa lite med ramfärger, storlek och lite annat men där borde finnas fler valmöjligheter så som jag ser det. Jag får istället inrikta mig på att hitta andra tjänster som kan generera mer trafik.

Dela gärna med dig av dina egna åsikter kring Snurra. Har du använt den ? I så fall, vad var dina intryck och åsikter ? Har trafiken ökat ?
Hade varit kul att veta om någon upplever Snurra som något positivt. Jag gjorde det innan, men i takt med att utvärderingen har skett så har jag totalt ändrat min åsikt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar