ekonomibloggar.nu

onsdag, februari 01, 2012

Tjäna pengar på din blogg genom att börja använda Snolooken

Snolooken är ett relativt nytt sätt för att börja tjäna pengar på sin blogg och nätverket inriktar sig mest till modebloggar och modemedvetna personer. Men å andra sidan, är man modemedveten idag har man allt som oftast också en egen blogg...
Företaget som fick idén till Snolooken heter 49lights och påstår sig vara experter på onlineförsäljning.

Företaget jobbar mycket med att öka olika webbshoppars synlighet på nätet och även då också öka försäljningarna genom att erbjuda och producera tjänster/applikationer på internet. Det är alltså ett seriöst företag som ligger bakom hela konceptet.

Nog om detta nu ! Let's get down to business som man säger.

Lite nyttig information om Snolooken

Det är ett så kallat "exklusivt nätverk" där inte vem som helst får ansluta sig. Eller, rättare sagt, vem som helst blir inte godkänd. Innan du ens funderar på att registrera ett konto behöver du och din blogg uppfylla vissa krav. Det är inte många, 3 stycken för att vara exakt, men tyvärr kommer nog många att sållas bort här.

 • Din blogg får inte handla om olämpliga saker som exempelvis droger,vapen,fildelning,våld eller vad det nu kan vara. Sunt förnuft gäller här. Innehållet ska vara seriöst och det bästa är egentligen om din blogg handlar om mode. Det är ju trots allt detta man ska försöka marknadsföra och sälja. Mer om detta lite längre ner...


 • En annan regel säger att du måste ha minst 1000 unika besökare i veckan. Alltså, minst 4000 unika besökare i månaden. Men av min egen erfarenhet kan jag säga att såna här regler inte följs till 100%. Har du tex en blogg med 300-500 besökare i veckan och ett bra innehåll har du även då en bra chans att bli godkänd. Mitt förslag är att skicka in en ansökan om så är fallet.


 • Bloggen du skriver på måste vara minst 6 månader gammal. Denna regel finns endast för 2 syften som jag ser det.


 • 1. Oftast behöver man några månader på sig för att bygga upp en läsarskara plus att bra innehåll tar tid att skriva.

  2. För att säkerhetsställa att du är en "seriös" bloggare som inte startar en blogg, och efter några veckor tröttnar för att du hittade något roligare att göra på fritiden.

  Du har ju inte förklarat hur man tjänar pengar inu. HUR GÖR MAN !?

  Det hela är egentligen otroligt simpelt. Låt oss säga att du precis har inhandlat en helt ny outfit från topp till tå. Detta vill du då kanske dela med dig till dina trogna bloggläsare ? Det är högst troligt att du vill göra just detta om du driver en modeblogg ;) Jag har själv läst och sett många bloggare göra så, men sen när bilden är upplagd på bloggen är det klart. Man får kanske fina komplimanger i form av kommentarer för sin klädstil och det är ju alltid trevligt.

  Men vore det inte trevligare om du kunde tjäna pengar på din egen stil ? Det är här som Snolooken hjälper dig.

  Samtidigt som en besökare tittar på din bild och kanske tänker "Jag gillar tröjan och skorna, men var kan man köpa såna?" så visas även en bild på exakt VAR dina besökare kan köpa alla dina klädesplagg i en ruta till höger. Exempel kan du se på bilden här nedanför.


  Som du ser så har Snolooken samarbete med kända företag som Nelly, Bubbleroom, Brandos och många fler. Detta är en stor fördel för alla medlemmar då man enkelt kan hitta kläder att marknadsföra. Varje gång en bloggbesökare klickar och köper produkten från en av dina länkar tjänar du pengar ! Det är alltså ett fantastiskt enkelt sätt för modebloggar att utöka sin inkomst på.

  Kändisar går lika bra

  Ingenting säger att bilden måste vara på dig. Alla känner sig kanske inte trygga med att lägga ut en massa bilder på sig själv. Det är fullt förståeligt. Det går lika bra att lägga upp en bild på en kändis, hitta kläderna som kändisen har på sig och tipsa om var man kan hitta just dessa kläder för dina besökare. Även här tjänar du pengar varje gång någon väljer att handla.

  Hur just du går tillväga bestämmer du själv.

  Testa innan du bestämmer dig

  En trevlig sak som Snolooken har gjort bra är att man kan testa tjänsten innan man blir medlem. Man kan på så sätt lära sig "grunderna" innan man ansöker om konto.

  Inga kommentarer:

  Skicka en kommentar