ekonomibloggar.nu

tisdag, februari 21, 2012

Revisor avslöjar hemlighet

Tjäna Pengar Hemifrån 2000 – 5000kr/dag

Visst låter det bra? Men hur gör man?

Ni är en av de första som får ta del utav ”hemligheten” som ännu inte publicerats offentligt, eller snarare ännu inte blivit känt för den stora skaran. En revisor som jobbat med att hjälpa bolag att undvika skatt och hitta lämpliga avdrag är uppfinnare utav systemet som ni snart ska få tillgång till. Han tröttnade på att driva in miljoner till ett speciellt bolag som drog in miljarder varje år, och då upptäckte han luckan i systemet, som är helt laglig men som bolaget ännu inte upptäckt.

Han skriver om sitt fynd på www.fritids-jobba.com där han ger er hela ”hemligheten”, helt UTAN EXTRA KOSTNAD. Han bevisar även att systemet fungerar, och ger er en chans att testa systemet helt utan några risker.

Så om du har en timma över om dagen och tillgång till en dator med internet (vem har inte de nuförtiden?) så rekommenderar vi er att besöka www.fritids-jobba.com och ta reda på mer, då vi inte får publicera hans texter här. Vi har fått tillåtelse att publicera ett utdrag från en av hans användare:

"Satte in ca 5000kr, och fick direkt in 5000 extra till kontot, så börja med 10000. Nu har jag ca 26000kr ($4600) efter en månad, och då har jag precis gjort mitt första uttag."
Sven, Stockholm

6 kommentarer:

 1. Hallo Rasmus
  Detta med revisors hemlighet låter inte bara för bra utan helt genialiskt för att vara sant och då måste jag fråga om dina åsikter eller erfarenheter angående detta då jag verkligen litar på dig:)) Är det något värd att testa tycker du?
  Hälsningar/Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mikaela,

   Det är verkligen värt att testa. Om du känner dig sugen på att förlora pengar... Det som "avslöjas" är en urgammal roulette metod som går under namnet Martingale systemet. Det går ut på att satsa på en färg (röd eller svart) för att sedan hela tiden dubbla om man förlorar.

   Till slut "borde" rätt färg komma upp men så är inte fallet. Har rött kommit upp 23 gånger i rad så är chansen exakt lika stor att röd kommer upp en gång till.

   Syftet med såna här sidor är att lura folk till att tro att man faktiskt kan tjäna pengar med den här metoden. Att "ge bort" metoden gratis kanske verkar förvirrande. Hur tjänar då personen bakom sajten pengar ?

   Jo, där finns en massa affiliatelänkar till casinosajter som "rekommenderas" och själva grejen med detta är när du signar upp ett konto och sätter in pengar så tjänar han eller hon som rekryterade dig pengar på att du förlorar.

   Med andra ord, håll dig långt borta från detta då det INTE kommer att fungera. Jag vet, back in the days så testade jag och förlorade.

   Vill du komma igång och tjäna pengar på internet så rekommenderar jag att signa upp ett konto på Neobux eller RicanAdFunds.

   Dessa sajter är inte ute efter att luras utan bedriver legitima verksamheter :)

   Radera
 2. Tack för det utförliga och ärliga svaret samt för tips om de andra sajter! Någonting sånt misstänkte jag också men man blir ju fundersam och kollar upp det för att inte missa nått eller hur? Jag tycker att du borde uppdatera detta "avslöjande" för att människor ska inte tro att det verkligen funkar:). Jag vill kunna lita på allt det står på din sajt:)) MVH/Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem. Tack för din kommentar.

   Absolut, klart att man kollar upp det. Jag trodde själv att det va möjligt men jag lärde mig den "hårda vägen". Vill inte att fler ska behöva begå samma misstag.

   Du har helt rätt, men ska jag vara helt ärlig så är detta ett sponsrat inlägg. Dvs, jag har inte skrivit det själv.

   Håller med dig till 100%. Finns inget värre än att surfa in på en sajt som inte är trovärdig. Jag försöker alltid vara detta och såna här inlägg kommer inte att publiceras vare sig nu eller i framtiden.

   Jag tackar för att du gjorde mig uppmärksam på detta :)

   Förresten, jag har en ny grej på gång som förväntas bli riktigt stor och som man även kommer att kunna tjäna pengar på. Kontakta mig gärna via E-Post så berättar jag mer :)

   Radera
 3. Skickade i vägg en mail till dig och väntar så otåligt att du berättar om det nya grejen:))
  Neobux har jag redan och det verkar bra och RAF ska jag starta snart men båda två ta i flera månader innan det bli
  bra resultat. Nu är det dags för något som man kan tjäna lite extra pengar inför sommaren eller hur?:)).
  Hjärtliga hälsningar/Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svarat på ditt mail :)

   Neobux är bra och man kan tjäna bra med pengar, men det svåra är att ha tålamod. Man vill gärna tjäna pengar NU och inte SEN. Fast att det ibland känns tufft och trist så är det bara till att kämpa vidare.

   Det är ju som man säger, Rom byggdes inte bara på 1 dag.

   Med RAF behöver det inte alls ta flera månader. Det beror på hur mycket man är villig att investera från början. Men då man varje dag tjänar nya pengar så kan man köpa nya ad units och därmed bygga upp sin business relativt snabbt.

   Håller med dig till 100% ! Nu ska här tjänas pengar som aldrig förr :)

   Radera