ekonomibloggar.nu

tisdag, september 20, 2016

SUPERKAMPANJ: 6 Payback Express CD-skivor bortskänkes !!!

Payback Express har jag själv använt sedan 2011 och det är en exceptionell källa för att tjäna pengar via internet. Det ska även tilläggas att pengarna man tjänar är A: Riskfria och B: Skattefria. Jag har just nu 6 Payback Express CD-skivor som jag skänker bort utan någon kostnad (ordinarie pris 599 kr) till dig som vill komma igång med med copy trading på eToro. Att kombinera inkomsterna från PE materialet med det helt fantastiska investeringskoncept som eToro erbjuder i form av att kopiera framgångsrika traders (du får tillgång till mina 9 supertraders såklart!) lär öka din månadsinkomst rejält !

OBS: KAMPANJEN ÄR ENDAST TILLGÄNGLIG FÖR DIG SOM INTE HAR ETT ETORO KONTO SEDAN TIDIGARE OCH JUST NU FINNS DET 5 PAYBACK EXPRESS SKIVOR KVAR (UPPDATERAT 21:A SEPTEMBER)


Följande text hittas på baksidan av Payback Express fodralet:

"För att ge dig en bra och säker start med dina internetaffärer så har vi tagit fram ett helt unikt system/koncept som heter Payback Express. Som namnet antyder är det här ett säkert sätt för dig att komma igång med dina nya affärer och få en god utdelning direkt. Payback Express hjälper dig att tjäna 4000 kr redan din första vecka och tar dig sedan vidare till nettoinkomster på 40.000-50.000 kronor utan att någonsin riskera dina egna pengar"

Intresseanmälan skickas till min e-mail adress som du hittar här. Märk meddelandet med ämnet "Payback Express". Jag har som sagt bara 6 CD-skivor tillgängliga så det är först till kvarn som gäller. För övrigt så skickas Payback Express hem till din brevlåda med posten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar