ekonomibloggar.nu

torsdag, september 29, 2016

Copy trading fortsätter att generera grym avkastning

Ta dig en titt på bilden här nedanför. Till vänster ser du vilken avkastning som mina 8 eToro traders har genererat åt mig de senaste 3 månaderna. Till höger är hur hög "risk score" varje trader har. En för övrigt utmärkt funktion hos eToro då man enkelt kan se hur hög risk varje trader är beredd och ta. Man vill helst undvika de som har 8,9 och 10...


Fantastiska siffror och mitt saldo fortsätter att öka! Är just nu en bra bit över 20.000 USD och jag har redan tagit sikte på 30.000 USD målet :) I oktober detta året är det 2 år sedan som jag registrerade mitt eToro konto och vilken resa det har varit! Har tjänat mer pengar genom att kopiera traders än jag nånsin trodde var möjligt.. Att en sån här passiv inkomstkälla existerar är nästan för bra för att va sant.

Är du intresserad av vilka jag traders som jag kopierar så kör jag just nu en grym kampanj där jag inte bara hjälper dig att komma igång med copy trading utan du får även succén Payback Express kostnadsfritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar