ekonomibloggar.nu

onsdag, februari 22, 2012

Wazzub - Ett otroligt unikt sätt för att tjäna pengar

Wazzub är, som de själva beskriver sig, världens första vinstdelande fenomen. Detta betyder att alla intäkter som Wazzub får in kommer att delas lika mellan alla medlemmarna och personerna som har investerat pengar i Wazzub. Hur mycket pengar man som medlem kan tjäna beror helt enkelt på hur många personer man värvar. Desto fler värvningar, desto mer pengar får du in på kontot. Enkelt och logiskt :)

Några saker man bör veta


* Det kostar ingenting att gå med. Det kommer heller inte att kosta en enda krona i framtiden. Allt är gratis och man kan enbart tjäna pengar, inte bli av med dem. Jag vet, låter helskumt men förklaringen kommer lite längre ner i texten.

* Det finns inga konstigheter som du behöver ladda ner. I många fall måste man, efter registrering, ladda ner något som verkar skumt och som man även inte litar på. Men inte när det gäller Wazzub!

* På hemsidan står där att "inget jobb behöver göras". Kan väl inte riktigt hålla med om att det är så då man måste försöka värva personer för att tjäna mer pengar. Så lite jobb måste läggas ner. Men samtidigt krävs inget annat än just detta.


I skrivande stund är Wazzub i det så kallade "pre-launch" stadiet. Hemsidan öppnas upp den 9 april 2012 och innan dess ska man signa upp sig och försöka värva så många som möjligt om man vill tjäna några pengar. Så varför inte börja nu direkt ?

Registrera ett Wazzubkonto helt gratis

Få din $FACTOR att växa


När du lyckas värva en person ifrån din unika Wazzublänk till nätverket så kommer din $FACTOR att öka med 1. Om i sin tur den personen du värvade lyckas värva en nya person kommer hans/hennes $FACTOR att öka med 1 men även din egen $FACTOR kommer att öka med 1! Detta kommer att gälla hela 5 gånger. Så det finns enorma möjligheter att tjäna pengar som du säkert förstår!

Jag har själv lyckats med att värva just 1 person och det kan du se på bilden här nedanför:


Som du också kan läsa dig till så krävs det att man värvar minst 3 personer innan man är kvalificerad för utbetalningar. Bör gå rätt snabbt om man marknadsför sin Wazzublänk på sin blogg eller hemsida.

Wazzub tänker ett steg längre än andra


Ska jag vara ärlig så är jag fortfarande oerhört tveksam till hela konceptet. Visst låter det för bra för att vara sant ? Men efter att ha läst "FAQ" sidan (krävs att man reggar ett konto och är inloggad för att läsa sidan) så fick jag en en bättre förståelse om vad det handlar om.

Wazzub kommer att göra exakt samma sak som storföretag som t.ex Google, Facebook, AOL och Yahoo gör. Här är en översättning på hur dem själva beskriver det:

"Det är på tiden att vi förstår, att vi "internetanvändarna" bestämmer vilka som ska tjäna stora pengar på internet idag. Om vi tillsammans bestämmer oss för att använda en tjänst som delar sina intäkter med oss, så finns det ingenting som de andra företagen kan göra åt detta"

Som du förstår så får vi som signar upp oss hos Wazzub ta del av alla deras intäkter :) Hur mycket man tjänar beror helt enkelt på hur många personer man värvar.

På vilket sätt tjänar Wazzub pengar då ?


Den 9 april 2012 kommer Wazzubs hemsida att gå "live" för allmänheten. Här kommer även annonser och speciella erbjudanden att visas. Det är just på detta sätt som dem också tjänar sina pengar. Pengarna som annonserna och erbjudanden drar in delas sedan med samtliga medlemmar på ett rättvist sätt. Det vill säga, de som är mer aktiva än andra och lyckas värva fler får ta del av större del av kakan :)

Hur får man sedan ut sina intjänade pengar ?


Varje månad betalas pengar ut till samtliga medlemmar. Första utbetalningen kommer att ske den 15 maj 2012. Detta blir då för pengarna man lyckas tjäna i april månad. Det bästa är att möjligheten för elektronisk bankutbetalning finns. Smidigt och enkelt :)

Sammanfattning


Wazzub verkar vara en kanontjänst och är allt som dem förklarar kan detta bli hur stort som helst ! Men samtidigt ska man inte vara allt för förväntansfull. Man har ju (iallafall jag) blivit blåst ett par gånger tidigare på internet så man har lärt sig en hel del...

Men i samma veva kan man tänka att man inte behöver spendera några pengar alls, så man kan ju faktiskt egentligen inte bli lurad. Att regga ett Wazzubkonto är och kommer alltid att vara 100% gratis !

UPPDATERING: WAZZUB ÄR EN STOR BLUFF !!! LÄS MER OM DETTA HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar