ekonomibloggar.nu

söndag, januari 15, 2012

Tjäna 100 kr på 30 minuter genom att vara testperson åt hemsidor

Många av de allra största företagen i världen behöver respons på sina produkter och tjänster innan dom marknadsförs och börjar säljas. Vanligtvis kan man göra undersökningar på nätet och sedan erhålla ersättning i form av pengar när man slutfört undersökningen. På så sätt får företagen reda på om en produkt eller tjänst är något som människor kan tänkas lägga pengar på.

Tjäna pengar på att utvärdera hemsidor

Företag är beredda att lägga pengar på allt möjligt och ett nytt koncept kring detta (iallafall för mig) är att dom betalar vanliga människor för att göra utvärderingar av deras hemsidor. Meningen med det hela är att de som testar hemsidorna ska meddela om något problem uppstår när man navigerar runt på sajten och även i slutet ge positiv eller negativ feedback.

Vad vinner företagen på detta ?

Dom får möjligheten att förändra sina hemsidor till det bättre så att besökare i framtiden inte behöver stötta på samma problem. Alla strävar efter samma sak, att förtydliga och göra det enklare. Jag och säkert många andra gillar det enkla :)

Hur kommer man igång ?

Tweaky är huvudet bakom denna idè och för att deltaga krävs det att man registrerar ett konto hos dom. Medlemskapet är gratis och för att ta ett citat ifrån Tweakys hemsida.

"Det finns ingen hake"

I ansökningsformuläret behöver du fylla i lite uppgifter. Direkt efter registrering kommer du få ditt allra första provtest.
I princip kan du alltså vara igång och tjäna din första hundralapp inom några minuter från nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar