ekonomibloggar.nu

måndag, januari 16, 2012

Artikeltävling på Artikelparadis.se pågår för fullt

Idag har jag startat upp en tävling på min artikelkatalog där alla är välkomna att deltaga. Det hela går ut på att så snabbt som möjligt komma upp i 10 publicerade artiklar och den som först lyckas vinner förstapriset som är 2 heta dofollow länkar.

De båda länkarna kommer att synas på Artikelparadis.se samt den här bloggen. Vinnaren kontaktas av mig direkt efter avslutad tävling för en kort intervju och resultat av intervjun publiceras på denna blogg med länk till valfri sajt samt med valfri ankartext.

Vad är syftet med tävlingen ?

Det stora syftet är att få fler medlemmar till artikelkatalogen och fler inskickade artiklar. Men jag vill också belöna de författare som lägger ner tid och ork på att skriva artiklar av hög kvalité. Detta är otroligt viktigt tycker jag och det är sådana författare som gör artikelkatalogen värd att surfa in på !

Länka gärna till tävlingen

Om du har en egen blogg eller hemsida så får du mer än gärna länka/tipsa om tävlingen till dina besökare. Du kan antingen välja att länka med en vrålsnygg bloggknapp eller en helt vanlig textlänk. Valet är ditt och här kan du läsa mer om hur du länkar till tävlingen.

Hur ser ställningen ut ?


Som ni ser så leder "Jonas" i skrivande stund med 3 publicerade artiklar. Men precis bakom ligger "Alex", "Kladeronline", "Pieceofcake" samt "toffekarlsson" på 2 publicerade artiklar. Det är alltså superjämt och utgången är otroligt oviss.

Där finns fortfarande stor chans för vem som helst att vinna men då gäller det att bli medlem och börja skriva så fort som möjligt.

I prispotten ligger 2 åtråvärda dofollow länkar som kan hjälpa din/er sajt att synas ännu mer på internet och inte minst hos sökmotorer som Google. Blir tävlingen uppskattad så planeras fler i framtiden och jag ligger redan i förhandlingar med SF Bio om dom vill sponsra med biobiljetter. Mer om hur det går kommer lite senare.

2 kommentarer:

 1. Hade tänkt ställa upp i tävlingen och se till att vinna den också, men så insåg jag att din artikelsajt ligger på citynetworks server vilket i stort sett all mina sajter också gör.

  Vet visserligen inte hur stor betydelse länkens ip adress har, men att skriva 10 artiklar tar ju sin lilla tid och helst vill man ju vara säker på att länkarna för vidare maximal kraft.

  Men det är ett smart och trevlig initiativ!
  Kanske ett koncept som själv kommer använda i framtiden.

  SvaraRadera
 2. Kul att du ska ställa upp och det finns inget fel i att vara självsäker :)

  Det finns väldigt många åsikter kring det och jag har följt en hel del diskussioner på engelska bloggar kring ämnet. Det är väldigt svårt att säga på rak arm om det påverkar eller inte. Det borde verkligen inte göra det enligt mig.

  Kul att du uppskattar tävlingen. Har aldrig tidigare gjort något liknade så det finns säkert saker jag kunde gjort bättre. För tillfället har jag inte märkt någon "skrivhysteri" men den kanske kommer ;)

  SvaraRadera