ekonomibloggar.nu

måndag, januari 23, 2012

Här presenteras vinnaren av min artikeltävling!

Min allra första artikeltävling genom tiderna avslutades för 2 dagar sedan då Seotjejen lyckades komma upp i 10 publicerade artiklar. Det var inget snack om saken då resten av motståndet krossades som ni kan se på slutställningen här under:


Efter avslutad tävling gjorde jag en mini-intervju med Seotjejen via mail och här kommer den i sin helhet.

Fråga 1. Grattis till vinsten ! Hur känns det att ha vunnit ?

Jättekul! Jag är väldigt tävlingsinriktad, så jag tar alltid alla tävlingar på allvar. Och tar även firandet på allvar om jag vinner!

Fråga 2. Där ligger en hel del arbete bakom 10 artiklar... Kan du ge något användarbart skrivtips till de som marknadsför sina webbplatser genom artiklar ?

Ja, det bästa är att jobba på tills man har alla artiklarna klara, istället för att skriva en artikel i taget och sedan göra något annat emellan varje artikel. Jag jobbar på tills allt jag vill ha gjort (i detta fall 10 artiklar) är klart, och först sedan gör jag något annat. Så fokusera, så går det snabbare och bättre! Och samla på dig ideer till artiklar hela tiden, så att du slipper börja fundera på dessa i sista stund när en artikel ska skrivas. Jag har istället hela tiden massa ideer som jag kommer på löpande, som jag skriver ned så att jag har dem klara när det ska skrivas.

Fråga 3. Slutligen, var artikeltävlingen uppskattad och kan du tänka dig att deltaga i fler tävlingar i framtiden ?

Absolut, det var en jättebra ide! När man bygger väldigt mycket länkar är det kul med något som bryter av lite i rutinen, som tävlingar och liknande. Så jag hoppas att fler tar efter ditt exempel och anordnar tävlingar av det här slaget, samt att du försöker komma på nya roliga tävlingar. Jag kommer definitivt att delta!

Ett stort tack till Seotjejen för de intressanta svaren och jag vill även tacka alla andra som valde att deltaga i artikeltävlingen. Där kommer att komma fler i framtiden så håll ögonen öppna :)

För övrigt så är snart januari månad slut och vi går då in i februari månad. Då infaller även en speciell dag (14 februari) som går under namnet Alla Hjärtans Dag. Har du inte köpt någon present inu kan du få massor av olika presenttips för Alla Hjärtans Dag på nätet.

Är man som jag, det vill säga inte så förtjust i att springa runt i affärer, är detta ett perfekt sätt för att hitta en romantisk present !

2 kommentarer:

  1. Kul idé! Se till att fixa fler såna här tävlingar så ställer jag upp! :)

    SvaraRadera
  2. Absolut, är redan i full gång och planerar för nästa tävling. Kul att du ska delta :)

    SvaraRadera