ekonomibloggar.nu

måndag, januari 09, 2012

Skaffa dig en värdefull dofollow länk från Gserp.se

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om Gserp och hur enkelt och användarvänligt detta smarta verktyg faktiskt är. Jag använder det själv väldigt ofta när jag ska hitta var mina sajter placeras sig på Google.

I detta inlägg vill jag passa på att tipsa om hur man kan skaffa sig en dofollow länk från Gserp's hemsida. Sådana länkar tackar man ju inte nej till ;)

Information

Gserp gillar, precis som de flesta andra, när man länkar till deras webbsida. Därför belönar dom också de bloggar och hemsidor som gör just detta genom att lista de senaste sajterna som har valt att länka tillbaka. Där finns 2 kriterier man måste uppfylla innan man får vara med i deras lista.

1. Länken måste synas ifrån startsidan.

2. Länken måste vara dofollow.

Inget superavancerat alltså. Jag har själv lagt till Gserp länken i höger sidebar här på bloggen. Under "VIP länkar".

Jaha, vad är bra med att länka till Gserp då ?

Man får automatiskt själv en dofollow länk tillbaka ! Man kan egentligen se det som ett slags länkbyte. Du länkar till Gserp och i belöning får du en dofollow länk tillbaka. Båda vinner på det.

En annan stor fördel är att länktexten på Gserp kommer att vara densamma som titeln på din webbplats. Till exempel, min titel på denna blogg är "Tjäna pengar på internet tips". Detta blir även då min ankartext på Gserp som ni kan se på bilden här nedanför.

Klicka för större bild

PERFEKT ! Ännu en kraftfull dofollow länk som ska hjälpa mig att ranka högt på frasen "tjäna pengar på internet" när någon söker på Google.

Hur gör man för att skaffa dofollow länken från Gserp ?

Där finns endast 2 steg som man behöver följa. I steg-för-steg guiden finns all nödvändig information du behöver veta.

Se nu till att utnyttja denna kanonmöjlighet för att få en härlig dofollow länk :)

4 kommentarer:

  1. Fint tips! Tjänsten Gserp har dock annars krånglat mycket för mig på sistone.

    SvaraRadera
  2. På sistone har data laddats otroligt trögt, Det har jag också upplevt. Men detta fixas förhoppningsvis inom det snaraste.

    SvaraRadera
  3. Varsågod, kul att det uppskattas :)

    SvaraRadera