ekonomibloggar.nu

torsdag, januari 19, 2012

Efter 3,5 månad blev jag godkänd hos Linkad !

Den 26 september 2011 skrev jag ett inlägg om Linkad och hur man kunde tjäna pengar med hjälp av sajten. Jag hade en kort stund innan också registrerat ett konto och även anmält mitt intresse. Men tyvärr så uppfyllde min webbplats inte reglerna och jag fick ett nej ganska snabbt.

Gjorde kort därefter ett nytt försök (i början på oktober) och anmälde samma sajt igen. Nu fick jag inget direkt nej, positivt ! Men det skulle visa sig att svaret skulle dröja enda tills 12 januari 2012 ! Jag blev en aning förvånad över att se ett mail från Linkad när jag loggade in på mitt mailkonto.


Där va 4 kriterier som skulle uppfyllas innan man kunde bli godkänd och när jag skrev det första inlägget klarade jag 2/4. Visserligen har jag skaffat mig en egen domän sen dess men där finns fortfarande en sak som jag inte klarar. Nämligen "100 unika besökare om dagen". Det pendlar mellan 30-70 unika besökare på den här bloggen för tillfället.

Slutorden blir:

1. Trevligt att jag blev godkänd! Nu ska jag testa tjänsten på allvar och se hur mycket man kan tjäna.

2. Ska det verkligen behöva ta 3,5 månad för att kunna godkänna 1 förfrågan ? Fruktansvärt dåligt i så fall.

3. Linkad kör nog inte stenhårt på sina regler och kriterier. Varför inte regga ett konto och se om du också kan bli godkänd utan att uppfylla alla kriterier ?

Användsbart Tips: Genom att lägga in bannerannonser på sin webbplats så är man alltid garanterad minst 0,75 öre vid varje unikt klick. Men enligt min statistik så tjänade jag 2,80 kr på 1 klick ! Så där finns helt klart potential att tjäna pengar.

2 kommentarer:

 1. Tack för tipset!
  Jag har mellan 200 och 300 "views" enligt Wordpress.com
  Nu ska jag skaffa en egen domän också så kanske man kan köra igång.

  SvaraRadera
 2. Varsågod. Trevligt att det uppskattas :)

  En egen domän verkar vara A och O om man ska kunna bli godkänd. Resten av reglerna tas det inte så hårt på.

  Men med 200-300 views är du kvalificerad.

  SvaraRadera