ekonomibloggar.nu

fredag, oktober 14, 2011

Tjäna Pengar Med Google Adsense Hos Artikelkatalogen Hälsoartiklar

Majoriteten av alla som funderar på att tjäna pengar online brukar vanligtvis vända sig till google adsense. Man startar upp en helt ny blogg om ett ämne som ligger en varmt om hjärtat och börjar posta intressanta artiklar för att få besökare. Man klistrar även in en liten bit adsense kod för att visa annonser och inom 3 dagar är man miljonär! Nja, där kanske jag överdrev lite...
Men man kan iallafall vara igång och tjäna sina första kronor ganska snabbt. Det finns ingen tvekan om detta. Men då ska man ju också ha orken till att starta en blogg och det har inte alla. Utan blogg eller hemsida är det totalt omöjligt att tjäna pengar med google adsenseprogrammet.

 Eller !?


Det är faktiskt inte omöjligt. Här finns alternativ till de som inte vill starta en blogg. Hos artikelkatalogen Hälsoartiklar kan man faktiskt tjäna pengar på att skriva artiklar!
Det vanliga är att man skriver informativa artiklar om sin nisch för att sedan stoppa in en länk eller 2 som pekar tillbaka till ens blogg/hemsida. Detta hjälper dig på 3 sätt.

1. Du får nya inlänkar som pekar till din sajt och använder du ankartext avancerar du snabbt i serpen!

2. Personer som besöker och läser din artikel klickar sig vidare till din sajt!

3. Du får mer och mer publicitet inom din nisch.

Just såhär går de flesta bloggare tillväga för att skaffa sig mer trafik och komma högre upp hos sökmotorer för sina specifika sökord.

Men nu kan man alltså bli medlem hos hälsoartiklar, skriva en artikel, posta den och få den godkänd och sen tjänar man pengar varje gång någon besöker din artikel och klickar på adsense annonserna!
Jag har inte hört att någon annan svensk artikelkatalog erbjuder denna service.

Personligen så tycker jag detta är kanonbra. Numera får man möjligheten att tjäna pengar på 2 olika håll och det kommer säkerligen att öka intäkterna i framtiden för min del och även för många andra.

Det bästa är givetvis om du har en webbsida som du kan länka vidare till från din artikel. Du kommer att tjäna mer pengar om vi tänker långsiktigt. Men nu har man möjligheten att välja fritt och det är grymt bra!

Hur Kommer Man Igång ?

Det enda du behöver göra är att bli medlem hos hälsoartiklar och sedan följa instruktionerna om hur du börjar tjäna pengar på dina artiklar!

Vad är dina åsikter om denna tjänst ? Är det något för dig eller du satsar enbart på att skapa innehåll på din blogg ? Kommentera gärna nedanför. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar