ekonomibloggar.nu

fredag, oktober 28, 2011

Julen närmar sig och detta är ett perfekt tillfälle för att tjäna pengar som affiliatemarknadsförare

Nu går vi snart in i november månad och detta innebär att julen närmar sig med stormsteg. Vissa av er har kanske redan börjat snegla på vad du ska ge i julklapp till mamma.pappa,syster,bror eller vem det nu kan vara ? För dig som arbetar med affiliatemarknadsföring kan julen vara rena rama guldgruvan !

För de flesta brukar julen förknippas med att spendera pengar. Man har då aldrig hört att någon tjänar pengar på att köpa julklappar till sina nära och kära. Detta är ju inte heller meningen då julen handlar om att ge (och ta lite). Om vi då bortser från företag som tjänar storkovan under julen !

Men varför ska bara företagen kunna tjäna pengar ? Det är ju orättvist...

Jepp, helt rätt och därför kan man enkelt joina företagen genom att vara affiliate.

Jag är själv rätt grön när det gäller affiliatemarknadsföring under julen. Har mest chillat och bakat kakor då ;) Skämt åsido, jag googlade lite och hittade ett intressant blogginlägg om hur man på bästa sätt kan tjäna pengar under julhandeln.

Även fast inlägget är ifrån november 2010 så gäller exakt samma principer. Jag lärde mig bland annat att man inte bör länka till butikerna generellt, man bör istället använda sig av länkar som tar besökaren direkt till produkten han eller hon är intresserad av. Detta påstås konvertera mycket bättre och det är jag beredd att hålla med om !

Jag ska försöka att direktlänka till produkter som jag tror kan vara av intresse som julklapp. Ska bli spännande att se hur mycket man kan utvinna i form av pengar på julhandeln :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar