ekonomibloggar.nu

söndag, oktober 02, 2011

Låna pengar för att köpa ett hus ?

För tillfället så bor jag i en lägenhet med min flickvän men som många andra längtar vi till att få äga ett hus. Men det är ju inte bara att gå ut och "köpa ett hus" hursomhelst. Det kostar inte bara pengar att köpa det utan där finns t.ex också driftkostnader som man måste ta hänsyn till.

Därför har vi börjat fundera på om vi skulle låna pengar av någon bank och förverkliga våran dröm som husägare.

Min flickvän jobbar heltid och har en fast inkomst men jag däremot lever på mina inkomster från internet och det anses ju inte vara någon fast inkomst om man frågar bankerna. Mina inkomster varierar en hel del beroende på vilken månad det är på året.

Men jag har börjat att utbilda mig in i ämnet och där finns faktiskt chans för de som vill låna pengar utan fast inkomst också.

Jag läste om ämnet för något år sedan men då var det nästintill omöjligt att få ett lån beviljat om man inte hade fast inkomst. Men tiderna har förändrats.

Om någon vecka har vi bokat in ett möte med en person som är expert på området så då får vi se hur allt utvecklar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar