ekonomibloggar.nu

onsdag, oktober 19, 2011

Börja Tjäna Pengar Med Det Svenska Affiliatenätverket Adrecord

Adrecord är inte kända för att vara något större affiliatenätverk och ska sanningen fram så har jag inte uppmärksammat detta nätverk förrän för några dagar sedan. Jag har hört talas om det men inget som jag la på minnet.
Som med alla andra annonsnätverk så kan man anmäla sig kostnadsfritt om man har en blogg eller webbplats för att börja tjäna pengar på internet.

Efter att du har blivit godkänd som publisher hos Adrecord så kan du börja skicka förfrågningar till olika annonsörer som du vill inleda ett samarbete med. Alla annonsörer har olika kriterier om hur "bra" din webbplats måste vara för att bli godkänd men många godkänner dina förfrågningar automatiskt utan att manuellt kolla upp det.

En annonsör som håller till hos Adrecord är Blogvertiser och här har jag anmält mig. För varje person man lyckas värva till Blogvertiser så får man 20 kr. Med "värva" behöver du endast få en bloggare att signa upp sig från din länk och sedan får du dina 20 kr i provision. Inte så svårt och med mycket besökare kan man tjäna en hel del på detta enkla sätt :) När du har lyckats med bedriften att värva över 10 nya bloggare så får du 25 kr istället för 20 kr.

Adrecord har givetvis ett eget affiliateprogram också. Och här sticker dom verkligen ut från andra !

Om du väljer att anmäla dig till deras program (som du borde göra) så kan du tjäna 600 kr för varje ny publisher/affiliate du värvar åt dom !!!

SEXHUNDRAKRONOR !!!

Jämför detta med andra nätverk som oftast betalar mellan 10-50 kr för att man värvar andra personer... Man kan alltså tjäna otroligt mycket pengar om man väljer att promota Adrecord.

Men man får inte 600 kr direkt. Nej, det är lite lurigare än så men inte mycket.

Utbetalningen är uppdelad på 3 transaktioner.

1. Du får 200 kr direkt efter att du har värvat en ny publisher insatt på ditt Adrecordkonto.

2. När din värvade publisher får sin första utbetalning så får du 200 kr insatt igen.

3. När din värvade publisher får sin 2:a och 3:e utbetalning så får du dina sista 200 kr insatta på ditt konto helt automatiskt.

Där finns massor utan flashbanners, vanliga banners och textlänkar som du kan använda till att locka publishers att signa upp sig hos Adrecord. Du kommer garanterat att hitta något som passar din stil.

Nu tror ni kanske bara att där finns Blogvertiser och Adrecord som är annonsörer ? ;) Så är inte fallet. Där finns en hel del andra så du kommer säkerligen att hitta något som passar in på din webbplats eller blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar