ekonomibloggar.nu

tisdag, oktober 04, 2011

Öka Trafiken Till Din Webbsida Genom Infart Bannerbyte

Att öka sin trafik till sina webbsidor på ett smidigt och helst gratis sätt är något som alla webmasters gärna gör. Inklusive undertecknad.
Ett riktigt bra sätt för att få gratistrafik skickad till sina sidor är att gå med i infart bannerbytes nätverk.

OBS: Detta gäller endast de som har en reklambanner redo ! Alltså inga textlänkar kommer att godkännas. Men ingen fara, du kan enkelt skapa din egna banner hos Bannerfans men vill du ha en mer proffsig banner så rekommenderar jag Banner Generator Pro. Du väljer själv vad som passar bäst :)

Meningen med ett bannerbyte är som du säkert förstår att öka sin trafik genom att visa andras reklambanners på din sida och i belöning får du då din egen banner exponerad på en massa andra hemsidor/bloggar.

Alla nya medlemmar får just nu hela 800 gratisvisningar av sin banner ! Normalt får man bara 200 visningar så detta är ett kanonerbjudande enligt mig :)

Infart bannerbyte godkänner endast banners i storleken 468x60 så om du funderar på en annan storlek kommer ditt medlemsskap INTE att godkännas.

Om du redan har testat infart bannerbyte så hade jag gärna viljat läsa dina åsikter,klagomål etc... Ta tiden att skriva ner en kommentar, du får en do follow länk som pekar tillbaka till din webbsida :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar