ekonomibloggar.nu

måndag, oktober 17, 2011

Linkreferral - Hur Man Kan Öka Sin Trafik Och Samtidigt Tjäna Pengar

Jag försöker alltid att hitta nya sätt för att skaffa mig mer trafik till mina webbsidor och igår hittade jag en tjänst som heter Linkreferral. På deras hemsida lovades guld och gröna skogar (som alltid) och blev man medlem skulle man få 100+ besökare varje dag som var extremt kvalités/målinriktad. Hmm, låter ju inte helt fel men är det verkligen så enkelt ?

Här kommer mina åsikter om det hela. Kanske dumt att dra för stora slutsater när det endast har gått 1 dag men jag gör det ändå.

Vad Handlar Linkreferral Om ?
Som jag redan har varit inne på lite så handlar det om att få mer trafik till sina bloggar eller webbsidor. Genom att bli medlem och lägga in sin URL så blir den synlig för hundratusentals människor runt om i världen. Men för att hålla sig högt upp i de olika topplistorna så krävs det att man är lite aktiv. För att få ett jämnt flöde av trafik så behöver man göra dessa saker.

1. Besök andras webbsidor - Varje dag kan man besöka upptill 30 sidor inom vilken kategori man vill. Där finns ingen gräns över hur länge du måste stanna kvar på sidan. Hos vissa svenska tjänster måste man stanna kvar mellan 10-30 sekunder men det slipper man här. Stort plus! Genom att besöka andras sidor så blir din egen ranking i topplistorna högre och din blogg eller webbsida blir mer synlig för andra.

2. Dela med dig av din åsikt om andras webbsidor - Besöker du en sida som du antingen vill ge ris eller ros så kan du skriva en "review" om just denna sida. På så sätt kan du också komma högre upp i topplistorna och att ge en review ger mer pluspoäng än att bara göra ett besök. Man får göra upptill 5 reviews per dag och man behöver inte skriva en hel novell. Det räcker med ett par korta rader. Man ska aldrig göra det för invecklat.

3. Posta frågor/funderingar på forumet - Även detta är mer värt än att bara göra ett kort besök. Deltag i diskussioner som intresserar dig eller skapa egna trådar om något ämne du vill ha svar ifrån. I forumet finns där hjälpsamma personer som gärna hjälper dig. Endast 1 forumpost tillåts varje dag och är du aktiv här kan du snabbt intaga en topplacering på topplistorna !


Man Kan Även Tjäna Pengar Med Linkreferral

Där finns 2 olika sorters medlemsskap. När man signar upp ett konto så får man automatiskt ett basic konto. Vill man ha fler möjligheter så ska man skaffa sig ett premium konto. Men det kvittar vilket man väljer att ha, man kan tjäna pengar på båda sätten !


Basic Member - För inte så längesen så fanns inte möjligheten att tjäna pengar om man bara var basic member. Men nu är det ändrat ! För varje person som du värvar från din unika affiliatekod som du blir tilldelad när du signar upp ett konto så tjänar du $1. Du kan sedan fortsätta att tjäna mer pengar på just denna person långt tid framöver. Köper han/hon någon tjänst från Linkreferral så tjänar du provision på detta. Är han/hon en väldigt aktiv användare och värvar personer till tjänsten, då tjänar du även pengar på detta ! I början blir det bara $0,15 men som sagt, en aktiv användare kan göra så du tjänar $0,50 varje gång. Det blir en mycket, men passiva pengar som du slipper arbeta så mycket för...


Premium Member - Som namnet antyder är detta lite vassare än basic men nackdelen är att det kostar pengar. Ett premiun konto kostar en engångsavgift på $50. Men då får man också fler fördelar gentemot basic men enligt mig är det inte värt pengarna. Skippa premium och kör på basic istället. Har du en populär sida med mycket besökare och 5 besökare signar upp sig hos Linkreferral varje dag tjänar du $5/dag. På en månad blir det $150 som är runt 1100-1200 kr. Inte helt fel med en sådan passiv inkomst ?


Sammanfattning Efter 1 dag av testande är det kanske inte rätt att dra en slutsats som jag skrev i början av denna artikel men jag upplever Linkreferral som mycket bra och väldigt seriösa. Jag testade att besöka 14 olika sidor igår och idag när jag loggade in på mitt konto hade jag fått tillbaka 16 besökare under natten och i skrivande stund har jag 22 besökare. Idag hade jag tänkt att skriva 1 review om någon sida plus posta en forumpost för att se vad som händer. Trafiken bör ju öka.

Jag blev också väldigt överraskad att min blogg godkändes. Majoriteten av alla webbsidor hos Linkreferral är på engelska så svenska sidor trodde jag inte skulle gokännas. Men efter att ha sökt en stund så hittade jag både svenska,norska,danska,finska,franska,ryska sidor om allt möjligt ! Så alla språk är antagligen välkomna att deltaga. Också det ett stort plus i kanten !

Jag kommer definitivt börja använda denna tjänst aktivt. 22 besökare på så kort tid talar sitt tydliga språk, här finns potential !
free web site traffic and promotion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar