ekonomibloggar.nu

fredag, augusti 12, 2011

Få Världsklass Support När Du Väljer Att Handla Med Markets

Du har kanske redan sett annonser gällade Markets.com ? Det är inte så konstigt i så fall, dom har och gör i skrivande stund reklam för sig själva med Google Adwords programmet.

Markets.com har blivit kända för en hel del saker men 1 sak sticker ut lite extra. Detta är deras världsklass support till sina kunder som dom så fint kallar det. Jag tänkte att någon måste ju vara missnöjd så jag började googla efter svar från indviduella personer.

Men helt ärligt så är det svårt att hitta något negativt om supporten. Alla tycker den är superbra... Då fanns det bara en sak att göra då. Starta ett konto hos Markets.com och ta reda på det själv :) Så det gjorde jag.

Jag ville inte sätta in egna pengar i början så jag började med ett demokonto som är gratis att skaffa. Med ett demokonto får man $100.000 i virtuella pengar som man kan handla riskfritt med. Inte nog med det, även fast man bara handlar med låtsaspengar så får man ändå en 24 timmars support !

Det är ett stort plus ! Man kan alltså börja med låtasapengar men ändå få experthjälp på vägen. Hur många seriösa företag erbjuder detta ?

Jag stötte på lite problem då och då när jag handlade och då testade jag supporten. Tog 1-2 minuter sen svarade dom :) Riktigt grymt !

Varför Ska Man Då Välja Att Handla Med Markets ?

1. Supporten hjälper en blixsnabbt, kvittar om du handlar med låtaspengar eller med riktïga pengar.

2. Öppnar man ett riktigt konto får man upptill $2000 i bonus. Dessa pengar kan man använda direkt att handla med.

3. Spreadsen är extremt tighta.

4. Ingen Provision - Inga Avgifter.

5. Välj mellan att handla med FX, Index, Råvaror samt Aktier.

6. Hävstång upptill 200:1

7. Expertanalyser varje dag samt varje vecka.

8. Handla 24 timmar om dygnet.

9. Hos många måste man MINST börja med $1000 att handla för men hos Markets kan man starta med så lite som $100. Perfekt för nybörjaren !


Som du ser så finns där ett par anledningar för att börja handla med Markets.com :)

Har du för lite erfaranhet kring handel och vill börja lite smått att lära dig så kan du ju börja med låtsaspengar men ändå få en support i världsklass. På så sätt kan du skaffa mer rutin och erfaranhet helt utan kostnad. Markets är alltså både perfekt för nybörjaren och den mer erfarne handlaren :)

Markets.com

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Du skulle inte ha lust att hjälpa till i ett pengar forum, behöver hjälp att få igång det

  http://www.pengargratis.com

  Skicka gärna ett pm till mig i forumet

  /Maria

  SvaraRadera
 2. Hej :)

  Jodå, det hade väl inte varit helt omöjligt.

  Jag skickar ett PM när jag har blivit medlem.

  SvaraRadera