ekonomibloggar.nu

tisdag, augusti 23, 2011

Tjäna Pengar Eller Visningar Med Pengarsurf

Vid en första anblick på Pengarsurf hemsida så ser det ut som ett vanligt trafik-bytar program och det är det också... Men där finns en stor skillnad jämfört med andra på internet. Det mest förekommande hos de "vanliga" programmen är att medlemmar surfar runt på andra bloggar/hemsidor för att på så sätt tjäna in egna sidvisningar till sina webbsidor.

Det blir en en vinn-vinn-situation för båda parterna. Du får sidvisningar och den andra bloggaren får också sina sidvisningar. Alla blir nöjda :)

Men Pengarsurf har tagit det ett steg längre. Man kan nämligen tjäna riktiga pengar på att surfa på andras sidor!

Pengarna du tjänar kan användas på 3 olika sätt.

1. Du kan ta ut pengarna. (Måste komma upp i minst 100 SEK)

2. Du kan välja att uppgradera ditt konto till Premium.

3. Du kan köpa visningar för de intjänade pengarna.


OBS: Pengarsurf använder sig av Payson som betalningsförmedlare så ska du ta ut dina intjänade pengar måste du skaffa dig ett Payson konto. Ett konto är helt gratis att skaffa.

Hur Lång Tid Måste Man Surfa På Andras Sidor För Att Få Betalt ?

Man måste surfa i 10 sekunder. Efter dessa 10 sekunder kommer en ruta upp med texten "Du har fått betalt. Du kan nu stänga ner sidan och gå vidare till nästa sida".

Hur Mycket Får Man Betalt Per Surfad Sida ?

Som vanlig medlem tjänar du 0,005 SEK för varje sida du surfar på.

Väljer du att uppgradera ditt konto till Premium så kommer du att tjäna 0,01 SEK för varje sida.

Värvar du dina vänner till tjänsten så kan du även tjäna pengar på dom. Som vanlig medlem tjänar du 0.0025 SEK varje gång din vän surfar på en sida och som Premium medlem tjänar du 0,005 SEK för varje surfad sida din vän är inne på.

Vad Kostar Det Att Köpa Visningar För Mina Sidor ?

För så lite som 1,50 SEK får man 100 sidvisningar ! Detta kan boosta din sida rätt rejält och samtidigt är det oerhört billigt.

Jag har själv testat tjänsten ett tag och tycker den är spännande. Med tanke på att man inte får så jättemycket betalt för varje sida man surfar på så är det svårt att komma upp i utbetalningsgränsen. Jag har istället valt att köpa sidvisningar för mina intjänade pengar och detta har blvit en riktig succé ! Har fått in 210 unika besökare på bara 4 dagar :)

Jag är väldigt nöjd och kommer att fortsätta använda Pengarsurf även i framtiden.

Klicka Här För att läsa om 3 andra trafik-bytar program


2 kommentarer:

  1. Hej, vet att det är ett gammalt inlägg men, vi har gjort en re-launch på sidan och finns nu på http://pengarsurf.se/ ha en bra dag! / mvh, Tomas, admin på pengarsurf.

    SvaraRadera