ekonomibloggar.nu

fredag, augusti 26, 2011

LinkExchange - Byt Trafik Med Hjälp Av Textlänkar

LinkExchange har kommit på att textlänkar är mer kraftfulla och effektiva än stora banners och därför skapat en tjänst där webmasters kan byta trafik med varandra med hjälp av vanliga textlänkar.

Det är faktiskt bevisat gång på gång att en textlänk genererar mer trafik än en stor banner. Anledningen till detta är att man ser otroligt många banners på nätet idag. Folk har helt enkelt tröttnat på det och visas en liten textlänk klickar man hellre på denna. Det är inte alltid "ju större, desto bättre" fungerar ;)

Genom att bli medlem hos LinkExchange och placera en unik HTML kod på din blogg/hemsida så kommer du att få visningar av din egen textlänk på andra webbsidor som också är med i LinkExchanges annonsnätverk.

För varje länkruta som visas på din sida så kommer du att få din textlänk visad på någon annan webbsida. Man kan även säga att du tjänar krediter. Du kan på så sätt få en hel del trafik till din egen sida helt gratis :)

Kan Man Få Fler Visningar På Något Sätt ?

Javisst ! LinkExchange erbjuder ett smart värvningsprogram där man som medlem får sin egna unika HTML kod som man kan börja värva andra med på direkten !
Du kommer att få 1000 extra krediter för varje ny medlem du värvar med din unika länk !

Länken kan användas överallt såsom på din blogg, mailutskick, facebook, twitter etc..

Krediterna fungerar som visningar så värvar du en person får du 1000 visningar av din länk på andra webmasters sidor ! Du kommer garanterat få mer trafik på nolltid och även helt gratis !

Gå Vidare Till LinkExchange

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar