ekonomibloggar.nu

måndag, augusti 01, 2011

Gratislistan - Håll koll på alla gratiserbjudanden på nätet

Jag tror nog de flesta gillar ordet "gratis". När just detta ordet är inblandat så brukar det innebära att man automatiskt blir intresserad, eller hur ?

Jag menar, om någon erbjuder dig att köpa en hyfsat bra bil som har gått 20.000 mil för 500.000 kr så är inte detta erbjudande så lockande precis. Men om samma person istället säger att du kan få bilen gratis så blir det flesta VÄLDIGT intresserade. Då har det inte så stor betydelse om det är "fel" märke, årsmodell eller hur många mil den har gått.

Du får ju den gratis !

Kanske inte världens bästa exempel jag valde men principen är densamma för allting.

GratisListan.se är en sida som samlar på sig ALLA gratiserbjudanden på nätet och sammanställer detta på ett smart sätt på sin sida. Där kan man få rakhyvlar gratis, smink, pocketböcker, viktminskningspiller, smycke och mycket, mycket mer !

Och man behöver då inte betala en enda krona själv.

Gratislistan anordnar även olika tävlingar för de som prenumerar på deras nyhetsbrev. I dessa tävlingar fär alla chansen att vinna Ipods, Ipads, biobiljetter, T-Shirts och mycket annat smått och gott.

Det är givetvis gratis att gå med i nyhetsbrevet och du kommer då att få ta del av gratiserbjudanden FÖRE ALLA ANDRA ! En grymt bra fördel :)

Vad ska jag göra nu då ?

Nu ska du surfa in på GratisListan.se och checka igenom alla erbjudanden och se om något passar just dig. Glöm inte heller att regga dig för nyhetsbrevet !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar