ekonomibloggar.nu

tisdag, augusti 09, 2011

Han lurade döden 7 gånger för att sedan vinna £600.000 på ett lotteri

En man vid namn Frano Selak lyckades med bedriften att lura döden 7 gånger och sedan vinna högsta vinsten på ett lotteri. Han blir numera kallad "worlds luckiest man".

Frano Selak bor i Kroatien och hans äventyr startade 1962. Då åkte han tåg ifrån Sarajevo till Dubrovnik när plötsligt tåget spårade ur och till slut hamnade i en iskall sjö.
17 människor drunknade men Selak gav inte upp, han var i chock men lyckades ändå simma i land med en bruten arm och blåmärken över hela kroppen.

Ett år senare var det dags igen, då gick han för första gången i sitt liv upp i ett flygplan och detta slutade men att nödutgångsdörren flög upp och Frano drogs ut av lufttrycket.

19 människor dog den dagen i flyplanet och det hade Frano också gjort om han inte hade flugit ut ur flygplanet. Som tur var hade dom "bara" kommit 600 meter upp i luften och när Frano träffade marken hade han turen att just träffa en höstack. Tack vare den överlevde han.

1966 satt han på en buss när bussen plötsligt börja slira och åkte rätt ner i en sjö. 4 personer drunknade men Frano kunde simma in till kanten med endast ett fåtal blåmärken och skärsår.

1970 var Frano Selak ute och körde med sin bil på motorvägen när bilen plötsligt fattade eld. Han agerade snabbt och sprang därifrån. Några sekunder senare sprängdes bilen då elden kom till bensintanken. Han hade tur.

1973, 3 år efter den senaste olyckan så förlorade Frano nästan allt sitt hår när en bensinpump började spruta bensin över den varma motorn på bilen och detta medförde att lågorna slog upp i ansiktet på han.

Det dröjde sedan enda tills 1995 för nästa olycka att inträffa. Då blev Frano päkörd av en buss inne i Zagreb. Ett par minuter senare gick han därifrån med några få blåmärken...

1996 så körde han uppe i bergen med sin bil när han plötsligt fick möte av en stor lastbil. Han väjde då för lastbilen och crashade in i en barriär och bilen åkte över vägkanten...
Men han tänkte snabbt och hoppade ut ur sin bil och lyckades hoppa rätt in i ett träd och klamra sig fast.
Därifrån såg han sin bil nå marken och explodera.

Efter allt tumult så gick han in i en spelbutik och köpte en lotterikupong. Han hade aldrig köpt en lotterikupong innan...
Givetvis så vann han högsta vinsten på £600.000 !!!

Nu vet jag vad du tänker, den här historien kan inte vara sann ? Att jag har hittat på allt själv ? Men faktum är att hela denna historien är 100% sanning !

Frano Selak lever än idag och är 82 år. Han har blivit "dubbad" till "the worlds luckiest man" för att ha lurat döden inte mindre än 7 gånger.

Och sen går han och vinner £600.000 till råga på allt ;)

Så nästa gång du "tror" att du har otur, täbk på Frano Selak ;)

Läs hela berättelsen om Frano Selak HÄR

Ta själv chansen att vinna £600.000 ! Klicka på bannern nedanför och bli kund. Alla nya kunder får 5000 kr gratis !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar