ekonomibloggar.nu

onsdag, augusti 10, 2011

Tjäna Pengar Med MatrixMails

MatrixMails är en webbsida där man kan registrera sig om man är sugen på att tjäna lite extra pengar. För tillfället erbjuder dom 3 olika sätt som man kan tjäna pengar ifrån.

1. Få Betalt För Att Läsa Email

Även kallat "Paid Emails". Dessa email kommer att skickas till din egna email adress och därför är det viktigt att du anger en giltig adress annars kommer inte detta att fungera. För att börja ta emot "paid emails" så behöver du klicka Paid-To-Read som du ser på bilden här nedanför.


Vad Krävs Av Mig ?

MatrixMails - Get paid

* Emailen du kommer att läsa handlar om olika företags produkter eller tjänster oftast. Reglerna säger att man måste läsa hela mailet men det kan dom ju ändå inte kolla så man kan fuska lite ;) Men läs inte för snabbt ! Klickar du på länken för snabbt i mailet så kan det hända att du inte får betalt. Där finns ett spåringssystem som håller koll på detta. Jag brukar ladda mailet för att sedan göra något annat i 3-4 minuter, sen klickar jag på länken.
Jag vet, det är fusk men jag tjänar ju ändå pengar ;)


* Glöm inte att klicka på länken längst ner på varje mail ! Görs inte detta kommer du inte att erhålla en enda krona och det känns hyfsat trist när man kanske har läst igenom hela mailet.

* Vänta i 30 sekunder. Efter dessa 30 sekunder har du fått in pengar på ditt MatrixMails konto. OBS: Stäng inte ner sidan innan 3o sekunder har gått ! Då kan din belöning gå förlorad.

2. Få Betalt För Att Klicka På Textannonser Och Bannerannonser

Här ska man besöka olika webbsidor som innehåller text och bannerannonser för att sedan klicka på dessa. Samma sak gäller som när man läste email. Den enda skillnaden är att du klickar på "Paid-To-Click" länken till vänster som du ser på bilden.


Vad Krävs Av Mig ?

* Läs vad där står på webbsidan

* Klicka sedan på "PTC länken", det vill säga annonsen längst ner.

* Vänta 30 sekunder för att få betalt.

3. Få Betalt För Att Registrera Dig På Olika Webbsidor

Här får du betalt antingen från att regga dig på en webbsida eller en webbsida som erbjuder en tjänst. För att komma dit så klickar du på "Paid-To-Signup" när du är inloggad hos MatrixMail som du ser på bilden.


Vad Krävs Av Mig ?

* Registrera dig på ett erbjudande. Glöm inte att läsa instruktioner från erbjudandet. Det kan skilja sig rätt mycket.

* Kika in på sidan "Paid-To-Signup" för att hitta erbjudande som är tillgängliga för tillfället. Nya läggs hela tiden in.

* Du kommer inte att få betalt direkt efter att du har avslutat sign up proceduren. Det kan ta mellan 1-3 dagar innan du ser några pengar på ditt MatrixMail konto.

Dessa 3 sätt är dom "vanligaste" man man kan även få betalt genom att skriva artiklar och spela onlinespel.

Utbetalning sker genom PayPal eller AlertPay. Mitt förslag är att du använder dig av PayPal då AlertPay inte alls är lika stort och känt som Paypal i Sverige. Man kan få utbetalning 3 gånger i månaden och det bästa är att man inte behöver komma upp i någon särskild summa innan man är kvalificerad för utbetalning. Man bestämmer själv när,var och hur man vill ha sina pengar :)

Signa upp dig redan idag hos MatrixMail och börja tjäna pengar på ett snabbt och enkelt sätt. Givetvis är det helt gratis att starta upp ett konto och det kan du göra genom att klicka här.

MatrixMails - Get paid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar