ekonomibloggar.nu

söndag, augusti 07, 2011

Spela Gratis Utan Att Göra En Insättning Hos Bingon.com

Bingon.com erbjuder för tillfället en helt unik kampanj utan dess like. Alla som har registrerat ett konto får möjligheten att spela i 2 olika "gratisrum". Här kan man vinna riktiga pengar utan att behöva göra en enda insättning.

Alla som öppnar ett konto får tillgång till antingen 75 eller 90 bollars bingo där man kan köpa max 6 brickor per spel helt gratis.

Bingon ger ut lite mer än 2000 kronor varje dag i dessa gratisrum och alla har lika stor chans att vinna :)

Förutom dessa gratisspel så kan man ta del av en grym bonus som uppgår enda upptill 6000 kr ! Men då får du inte glömma att ange bonuskoden 600PACK vid varje insättning. Man kan alltså inte få bonus på 6000 kr på bara första insättningen. Man har 3 insättningar på sig att uppnå detta.

Jag har själv ett konto hos Bingon.com men jag fick "bara" 2000 kr i bonus sammanlagt. Anledningen till detta var att jag valde att sätta in lite mindre pengar än det som krävs för en 6000 kr bonus. Men 2000 kr är inte helt fel det heller tycker jag ;)

Jag har i skrivande stund använt mig av 300 kr bonuspengar. Har bara lyckats vinna lite småvinster men jag satsar stenhårt på jackpottarna ! :)

Om allt detta inte vore nog, alla nya kunder får just nu 25 kr helt gratis att spela för. Dessa får man direkt när man reggar ett konto så ingen insättning krävs här heller.

Så vore det inte lite dumt av dig om du väljer att inte bli medlem hos Bingon.com !? Där finns ju bara fördelar :)

Bingon.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar