ekonomibloggar.nu

fredag, augusti 19, 2011

Spara Pengar På Att Hitta Saker Som Är Gratis På Internet

Idag behöver man inte leta länge för att hitta saker som är gratis på internet. Man kan få biobiljetter, böcker, tidningar, kläder och en massa annat helt gratis. En sak som jag verkligen har fastnat för är biobiljetter.

En biobiljett går idag på mellan 80-120 kr och det kan vara rätt mycket pengar om man gillar att se bio. Ser du 2-3 filmer i månaden som jag vet många gör är man uppe i 300-400 kr och det är mycket pengar om du till exempel är student eller arbetslös. Då hade det inte varit fel att få biobiljetterna gratis, inte sant ?

Jag själv är alltid intresserad av nya filmer och ser nästan allt som kommer ut på bio men det kostar ju som sagt, därför är jag medlem på en sajt där man kan samla poäng för att sedan byta poängen mot biobiljetter :)

Jag har varit medlem i ett par månader nu och jag har redan fått 11 biobiljetter hemskickade. Det är mellan 1000-1300 kr om man räknar i pengar! Dessa har jag fått helt utan extra kostnad enbart på att samla poäng och värva mina vänner till sajten.

Som du då förstår har jag sparat väldigt mycket pengar på detta enkla sätt. Så går du fortfarande och betalar dyra pengar för att se bio borde du tänka om. Man kan ju få det gratis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar