ekonomibloggar.nu

torsdag, augusti 11, 2011

Få Produkter Hemskickade Helt Gratis Till Din Dörr

Jag har varit aktiv på en sida som går under namnet Supergratis.se en längre tid och tänkte idag tipsa om den för alla mina bloggläsare.

Supergratis.se slog upp portarna 2007 och har sedan dess växt till en av de populäraste gratissajterna på nätet och detta är inte så konstigt om man tittar på vad det är för produkter man kan få hemskickade !

Själva idéen är nog inte så främmande för de allra flesta. Medlemmar ska helt enkelt försöka samla ihop poäng för att sedan byta poängen mot presentkort eller prylar.


Många tycker att dessa sidor är skräp och man bara blir lurad. Jag har sett på olika forum på nätet att folk tycker så men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför man tycker så.

Jag menar, det är alltid gratis att bli medlem på gratissidorna. Man får ta del av heta kampanjer och erbjudande. Man tjänar även poäng på allt man gör ! Jag har svårt att se några nackdelar. Kanske någon som har en annorlunda åsikt ?

Nog om det, såhär fungerar Supergratis iallafall:

För att börja tjäna poäng måste du först registrera ett konto och det kan du göra genom att klicka här.

Du loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord och checkar in vad där finns för tävlingar, kampanjer och erbjudande som är tillgängliga just nu. Finner du något som verkar intressant så tar du helt enkelt del av det erbjudandet direkt.

Du behöver aldrig oroa dig för att inte få dina intjänade poäng. Detta håller affiliatenätverk reda på till 100% och dom skickar sedan rapporter till Supergratis. När rapporterna har kommit in så får du dina poäng ! Svårare än så är det inte :)

När du registrerar ett konto så kommer du att få välja en produkt som du gärna vill samla poäng till. Jag själv valde ett Playstation 3 då jag för tillfället inte äger ett sådant. Du förstår säkert att man måste samla ihop en hel del poäng för att få det hemskickat...

Den exakta summan är 29.500 poäng.

Istället för att välja presentkort eller något annat "smått" så satsade jag stort. Just nu är jag nere i 13.280 poäng så jag har samlat mer än hälften ! Snart får jag mitt Playstation 3 :)

Urvalet av produkter man kan välja känns nästan obegränsat. Surfa in på Supergratis.se för mer info !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar