ekonomibloggar.nu

onsdag, augusti 03, 2011

Bravenet - Gratis webb applikationer, hemsida, nyhetsbrev och mycket annat!

På en annan blogg som jag driver så har jag en statistikräknare från Bravenet. Det var en av de allra första statistikräknare som jag någonsin har lagt in på någon av mina bloggar. Lite nostalgi är aldrig fel...

Om du surfar in på Bravenet.com och klickar på "web apps" så kan du välja och vraka bland massor utan räknare som passar just din sida bäst.

Precis som N.nu så kan man även starta sin egna webbsida hos Bravenet helt gratis. Jag har inte själv testat att göra just detta inu men vid nästa projekt som jag ska ta mig an så blir det så.

Om du reggar dig för ett gratis Bravenet konto så får du även möjligheten att skicka ut ditt alldeles egna nyhetsbrev till människor. Den här tjänsten har jag däremot testat och jag rekommenderar den till alla. Dels för att det är gratis men även för att man kan hålla koll på så mycket statistik när man skickar ut mailen. Stort plus !

Jag hade kunnat skrivit ett milslångt blogginlägg om Bravenet men för att bespara dig att läsa ett så långt inlägg så kan du själv surfa in och läsa om alla andra tjänster som Bravenet erbjuder till alla.

Och du, det är helt gratis !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar