ekonomibloggar.nu

torsdag, november 10, 2011

Ny clickbank check på 976$ !

Då var det dags igen ! I förrgår när man gick ut för att hämta posten låg där ett brev ifrån Wells Fargo Bank i USA. Detta gällde givetvis min check ifrån clickbank :)

Denna gången gällde det summan 976$ ungefär och det är inte fy skam på ungefär 1 månad. Körde även till banken för att hämta ut den idag och där fick jag en kurs på 6,54 kr. Detta gav mig i SEK räknat 6100 kr. Eller, jag fick 6300 ungefär men efter den förargliga avgiften på 250 kr blev det 6100. Men jag är rätt nöjd ändå :)


Dessa pengar tjänar jag nästan helt passivt varje månad. Det enda "arbete" är att bygga lite länkar till mina nuvarande sajter där jag marknadsför mina digitala produkter från clickbank. När personerna som surfar in på mina sidor köper tjänar jag provision. På en av mina produkter får jag 75% i provision och själva produkten kostar 67$ att köpa... Då förstår du att där inte krävs många försäljningar för att tjäna en hel del pengar.

För tillfället är jag rätt nöjd med mina sajter och ingen planering finns för fler affiliatesajter. Det enda jag ska fokusera på är att optimera för fler sökord och därmed också öka inkomsterna förhoppningsvis. Men just nu fokuserar jag mer på att skapa sajter med google adsense annonser och på så sätt tjäna mer pengar. Mitt mål är att komma upp i 100-200 kr varje dag och det är en bit till kan jag intyga. Men skam den som ger sig :)

100 kr om dagen på adsense hade gett mig 3000 kr på ett ungefär i månaden och lägg därtill clickbank inkomsterna så är jag uppe i 9000 kr ! Och då är detta helt passiva pengar som rullar in... Inte helt fel !

4 kommentarer:

 1. Hej Rasmus! Härligt att du lyckas med dina Clickbanks projekt. Det är alltid kul att läsa om folk som lever på sina inkomster på nätet.

  Lycka till i framtiden!

  SvaraRadera
 2. Tjena Mikael :)

  Jag delar den åsikten med dig. Tycker också det är grymt kul att om hur folk går tillväga för att tjäna pengar på internet. Det sporrar mig oerhört och säkert många andra :)

  Man hör och ser ju inte så många svenskar som tjänar pengar genom clickbank. Det är mest affiliatenätverk och google adsense.

  Har du själv testat clickbank någon gång ?

  SvaraRadera
 3. Låter ju jättebra! Grattis till det, det är verkligen inte alla som lyckas! Du kanske har berättat om det redan, men jag har missat det i så fall, så tänkte fråga: hur många sajter har du nu sammanlagt?

  SvaraRadera
 4. Jag tackar för det ! Nää, har inte läst om alltför många från Sverige som har lyckats lika bra som jag. Ursäkta skrytet men det har man tillåtelse till när det är befogat ;) haha.

  Jag antar att du menar sajter där jag promotar olika produkter från Clickbank ? I så fall är det 2 svenska sajter och 1 en sajt som jag har skrivit på engelska.

  Har hittat en ny produkt som jag i skrivande stund testar och utvärderar. Verkar lovande! Fungerar den och man har någon nytta av den kommer jag att skapa en ny sajt och promota den.

  Målet är att tjäna 1500-2000$ i månaden på Clickbank. Till nästa sommar lär jag ha klarat av det :)

  SvaraRadera