ekonomibloggar.nu

måndag, november 14, 2011

Hört talas om Bookmarking Demon inu ?

I början på 2011 skrev jag ett blogginlägg där jag beskrev vilka social bookmarking sidor som jag använde mig mest av i min marknadsföring. I samma inlägg tipsade jag även om Bookmarking Demon för dig som ville göra hela processen helt automatisk och på så sätt spara enormt mycket tid.

Jag har fått ett antal mail om just denna produkt och en återkommande fråga är.

Varför är kostnaden så hög ?


Just nu ligger priset på 147$ och det är dyrt. Inget snack om den saken. Men frågan som många glömmer att ställa sig är, vad får man för dessa pengar ?

Många andra produkter som ska automatisera hela social bookmarking äventyret kan man köpa för mellan 20-50$ och det är precis dessa produkter många väljer framför dom lite dyrare. Vad händer då sen ? Jo, kunden blir missnöjd för att det inte fungerar så som det var tänkt. Som du säkert vet får man exakt vad man betalar för idag...

Jag har själv varit i situationen och jag har alltid valt de billigare alternativen. Det ångrar jag. Det hade sparat mycket tid och även pengar om jag istället hade riktat in mig på något som verkligen fungerade.

Bookmarking Demon


Social bookmarking är fortfarande ett grymt bra sätt för att skaffa sig inlänkar på och det är även gratis. Hur många människor i världen hänger inte på webbsidor som Digg och StumbleUpon som exempel ? Postar du din länk där kan miljontals människor se den och är det något som är av stort intresse har du chansen att hamna högt i olika topplistor. Detta innebär att din trafik ökar rejält ! Du får även värdefulla inlänkar till din sajt som är så oerhört viktigt idag.

Genom att köpa och äga Bookmarking Demon kan du registrera konto helt automatiskt hos en massa olika social bookmarking sidor på bara några få minuter. Detsamma gäller när du ska posta en länk eller nyhet. Du har kanske skrivit ett blogginlägg som är väl genomtänkt och grymt bra skrivit ? Då vill du gärna att människor ska hitta och läsa ditt inlägg ? Ladda då upp din Bookmarking Demon mjukvara, lägg in länken och tryck sedan på "submit". Efter 5-15 minuter har du postat länken på mellan 100-200 olika sajter !!!

Helt automatiskt.

Att göra detta manuellt hade tagit ganska lång tid. Tid som du kan ha till något nyttigare.

De flesta är eniga, där finns just nu ingen produkt på marknaden som slår Bookmarking Demon. Jag håller med fullständigt.

Där finns mycket positivt med den här produkten men jag vill ändå lyfta fram 2 saker som jag gillar starkt.

1. Det är möjligt att schemalägga sina postningar - De mjukvaror som jag har testat innan har inte erbjudit denna möjlighet. Åker man exempelvis på semester kan man ändå posta nya länkar eller nyheter automatiskt. Du behöver inte ens ha med din dator. Allt sköts av sig själv. Detta gillar jag starkt då jag vill ha lugn och ro på min semester.

2. Man kan kamouflera sina länkar - Här har vi den stora anledningen till varför Bookmarking Demon har blivit så omåttligt populär. Både Google och samtliga social bookmarking sidor du postar hos gillar inte när något sker automatiskt. Det ser inte "naturligt" ut och din sida du länkar till kommer antagligen bli straffad. Men detta har skaparen tänkt på ! Man kan nämligen kamouflera sina länkar så dom ser naturliga ut för sökmotorer. Det kommer alltså inte att märkas och synas att du gör allt jobb helt automatiskt. Just detta är den enormt stora fördelen med BD.Där finns även ett dussintal andra bra egenskaper man kan kan till men dessa 2 är mest väsentliga för mig iallafall.

Funderar du på att köpa en social bookmarking produkt som ska hjälpa dig så gör dig själv en tjänst, skippa alla bullshit produkter och välj istället guldkornet direkt. Du kan tacka mig sen :)

Är du osäker ? Ingen fara, du har hela 60 dagar på dig att begära full återbetalning ! Är du inte 100% nöjd efter exempelvis dag 37 så begär du pengarna tillbaka. Ingen frågor ställs, samtliga kronor betalas tillbaka till ditt konto där pengarna drogs från början ifrån. Så vad väntar du på ? Testa Bookmarking Demon idag ! Du kommer inte bli besviken vågar jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar