ekonomibloggar.nu

onsdag, november 23, 2011

Artikelparadis.se är en ny svensk artikelkatalog !

Efter att ha övervägt det en tid så bestämde jag mig för att starta upp min alldeles egna artikelkatalog som nu går att hitta på Artikelparadis.se. Där finns 2 anledningar till att jag startade upp den här sajten.

1. Jag tycker själv väldigt mycket om att skriva artiklar och är en aktiv författare på många svenska artikelkataloger. Det är ett grymt bra sätt för att både skaffa sig trafik och även för att avancera högre upp i sökmotorer. I mina ögon är det även lite roligare att skriva en artikel än att vara aktiv i sociala medier eller att göra länkbyte.

2. Här finns för lite svenska artikelkataloger. Eller, det var kanske felformulerat av mig. För här finns faktiskt en hel del kataloger som poppar upp här och där nuförtiden. Problemet är att kvalitén inte är något vidare på många. En vanlig grej som jag har sett är att man startar upp en ny artikelkataloger och sen postas 10-20 artiklar. Efter detta tröttnar anatagligen admin på sitt projekt och katalogen slutar då att vara aktiv.

Hade det inte varit bättre att sikta på att bli en av sveriges bästa artikelkataloger istället ? Jag tycker det.

Så därför har jag nu startat upp Artikelparadis.se där vem som helst är välkommen att bidra med en artikel. Men innan du registrerar dig så rekommenderar jag att läsa mina skrivregler och även sidan där jag förklarar alla fördelar med artiklar.

Det långsiktiga målet är att bli en av sveriges bästa artikelkataloger och det ska jag lyckas med !

Jag har även uppdaterat sidan artikelkataloger som du kan hitta här på min blogg. Jag har både lagt in nya kataloger och tagit bort gamla som jag anser inte hålla måttet. Det första jag tittar på när jag ska utvärdera en katalog är hur lång tid det tar innan man får sin artikel granskad av admin. Hos vissa har det tagit 2-3 veckor och det är en stor skandal. Dessa rekommenderar jag absolut inte på min sida.

Artikelparadis.se kommer granskning av samtliga inskickade artiklar att ske väldigt snabbt. Oftast mellan 2-6 timmar då jag har fixat så jag kan godkänna och publicera nya artiklar med hjälp av min mobiltelefon.

Slutligen så hoppas jag att just du vill registrera dig på Artikelparadis.se och bidra med artiklar av hög kvalité :)

2 kommentarer:

  1. Jaså, du har en Artikelkatalog nu, det hade jag ingen aningen om :D

    Jaja, jag ska komma med några artiklar bara resten av livet lugnar ned tempot lite ..

    SvaraRadera
  2. Jodå, det gäller att utöka sin business varje dag. Skriver även en hel del egna artiklar och skickar in till artikelkataloger så tänkte, varför inte äga och driva en egen ?

    Finns för många kassa kataloger idag som drivs av personer som inte är ett dugg motiverade. Jag vill därför försöka skapa en riktigt seriös artikelkatalog som alla talar gott om.

    SvaraRadera